Gå till innehåll

Timami

Medlem
 • Innehållsantal

  6
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

5 Neutral

Om Timami

 • Rank
  Nyanländ
 1. Timami

  Psykisk sjukdom

  Havregrädde? Jag äter ju inte havre....
 2. Timami

  Psykisk sjukdom

  Exakt. Hunger är tortyr...
 3. Timami

  Psykisk sjukdom

  Läser med intresse era svar. Det är mkt mediciner/ vitaminer. Jag är eg riktigt trött på piller av alla slag. Men kanske får prova ändå. Efter en intox midsommarafton fick jag faktiskt akut tid o en dr vill nu trappa ut ssri o snri eg för att gå över till snri+dopamin. Men jag får se. Lamotrigin fick jag absolut inte sätta ut. Jag äter inte strikt lchf. Men på all invlusive nu inser jag att de enda mejeriprod jag äter är lite getost. Mår bäytre än på länge.
 4. Timami

  Psykisk sjukdom

  Läser era svar med intresse! Vad äter man istället för mejeriprodukter? Att stå ut med hunger är svårt. Det är ju just detta jag kommit ifrån med LCHF...en behaglig känsla av att vara mätt. Hunger är som tortyr. Dessutom är hjärnan inte resonabel mellan varven. Man kan tänka: såhär ska jag ju inte göra, men sen göra det ändå. Gluten är ju borta. Sitter i en trist sits, det vet jag. Finns det någon med samma erfarenhet?
 5. Timami

  Psykisk sjukdom

  Det är svårt det där med mediciner... Har under åren ätit en massa olika. Och ena sidan är biverkningarna jobbiga, men det är också svårt att byta mellan olika preparat.... Villrådig.
 6. Timami

  Psykisk sjukdom

  Har sedan 2011 gått in och ut ur svåra depressioner, med långvariga inläggningar, senast till januari 2013. Började äta LCHF 19 jan 2014 och har tappat 20 kg på detta och hittat min "normalvikt" på 80 kg. Verkar vara lagom för min kropp. Under perioder med tung medicinering vägde jag 111 kg. Nu har jag en undring, jag har varit på väg ner i ett nytt skov sedan jan/feb 2015, men det har inte gått så långt bla pga intensiv kontakt med psykolog och psykiatriker samt tillägg/förändring av medicinering. Känner att jag kommer upp till "normalt" liv sakta men säket. Har under lång tid ju va
×
×
 • Skapa nytt...