Gå till innehåll

ErikL

Medlem
 • Innehållsantal

  68
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

111 Utmärkt

Om ErikL

 • Rank

 1. Jobbar natt var tredje vecka och äter inget på natten! Bara vatten! Äter rejält vid typ 17-18! Alla andra bara MÅSTE ha något att äta, men jag håller mig mätt hela natten! Kan ta något lite på morgonen när jag kommer hem typ ett ägg! Den veckan äter jag bara en gång egentligen och det funkar bra med orken hela natten! Jag är t o m den som är piggast och har mest ork av alla! Jag brukar fråga dom som äter mackor två ggr per natt om dom tycker det är normalt? Svaret brukar bli att jag behöver energi......... jomen jag har redan... från min egen kropp brukar jag säga! Då blir alla frågande... M
 2. Även hela huden är mjuk o fin numer! Även utan att rulla köttbullar! Hade alltid problem med torr hud förr och aldrig nu! Och jag vet varför!!!!!
 3. ErikL

  Stina Nilsson

  Nja, hon var jättesugen på en pizza efter sprintvinsten, och åt en! Dessutom är det svenska skidlandslaget mest sjuka av alla landslag! Överätning av kolisar???? Dålig mat allmänt?
 4. Ja Johan du kan spekulera hur du vill men du kan aldrig visa på att bra kött är farligt, Hur skulle det evolutionärt se ut? Om det vore farligt för oss skulle inte du finnas till. Människan utvecklades inte av växter, men ni veganer föraktar ju alla historiska fakta. Det är ok, men du kan inte blunda! Lev som du vill, men kom aldrig och säg att kött är farligt för oss för då förnekar du din egen existens. Utan kött skulle du inte finnas till så enkelt är det! Så lite ödmjukhet önskas
 5. Ja, Lenny mycket intressant! Att ungdomar med div "bokstavssjukdomar" får ett lugn med ketogen kost är välkänt! Dessutom är jag övertygad att mycket av brottslighet är kopplad till högt sockerintag. Bara ett beroende av alla....... Intressant att du märkt av detta! Dessutom märker man ju av på jobbet hur såfort det bjuds på "godsaker" så kastar sig folk över och t o m slåss om. Helt klart ett beroende!
 6. Ja, men vilka "harmful chemicals" finns i naturkött? Visst, finns säkert liksom i växter! Växter är ju experter på att ta upp gifter, som sedan kon äter ja. Men varför klumpas "rött kött" ihop med processat? Och vad är egentligen rött kött? Vilka växter är giftfria numer?
 7. Återigen.... http://www.kostdoktorn.se/ny-studie-det-finns-inget-samband-mellan-smor-och-hjartsjukdom Bara några av många numer som frikänner mättade fettet Visserligen vad jag förstår många observationsstudier, men det är ju precis vad ni veganer kommer dragandes med för att visa på er ståndpunkt! JohanW: Ja, cancerbehandling med kost är intressant. Men att risken att drabbas är lägre på växtbaserad kost är nog till större delen av att mindre "skitmat" äts, liksom på LCHF! Det är inte specifikt länkat till växtbaserad kost.
 8. Jag skrattar så jag gråter när jag läser Tommys argument. Vi " maskerar" bara vårt blodsocker"! Men härliga skratt fick vi av Tommy tack Tommy!
 9. ErikL

  Glad Midsommar

  Glad midsommar alla! Sill utan potatis tyvärr till lunch (färskpotatis är gott, men den man köper i affär smakar inget!), och värme!
 10. Jag brukar märka av saltbrist ibland, typ lite yrsel eller tung i huvudet. Tar då ett glas vatten med salt i, och vips så försvinner symptomen Dessutom, varje sommar dör ett antal av saltbrist, främst i medelhavsländerna. Dom som äter "vanlig" kost får kanske i sig mer än behovet av salt, men som Gladan skriver, äter man lågkolhydratkost så behöver du mer salt. Du kissar som sagt ut överskott.
 11. Lejon borde ha livsfarliga nivåer av kolesterol med din logik Johan. Att dom kan överleva! Kanske dom borde bli veganer?
 12. Frågan är ju om vi någonsin kan fastställa helt mekanismerna bakom , men om en sak funkar i praktiken måste väl detta ses?
 13. väldigt vad du jämför med andra djur? funkar metabolismen lika som hos människan? Kanske du kan jämföra med våra närmaste släktingar..... men vad säger det? Allt du vill visa är ju att lågt kolesterol är bra, men verkligheten säger ju annorlunda. En fråga: är dietert kolesterol en fara? Kleggar igen blodkärlen men inte socker? Och ursäkta ordvalet om att du är fanatisk i din ide, men du är! Fanatisk är inte dåligt kanske ibland...om man tror på sin ide!
 14. Jaa, men fisk var den stora källan då vilket gav mycket Omega3 fett vilket ledde til hjärnans tillväxt.
 15. Om ordet fanatisk berör viss aber jag om ursäkt men jag kan inte se annat än att jag har rätt när någon påstår till varje pris att något är rätt. Trots upprepade motbevis upprepas mantrat att kolesterol är dåligt. Att då kalla någon fanatisk? Oki ursäkta men betydligt hårdare ord har fällts här , men ni verkar ju gå på Johans resonemang. Och Johan du gissar ju bara nu....bara för att du är övertygad! Och ja ursäkta numer är det ju populärt att känna sig kränkt.... tänkte inte på det...
×
×
 • Skapa nytt...