Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'ldl/hdl'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Ämnesområden
    • LCHF för nybörjare
    • LCHF-erfarenheter
    • Allmänt om LCHF
    • Näringslära
    • Träning
    • Övrigt

Blogs

  • AGF
  • Bloggen
  • Riitta Montonen
  • Peters n=1 experiment för att sänka blodglukosen
  • Marita2020
  • ert

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hej , Nu är jag här igen och önskar lite feedback på mina kolesterolprover. Vid min infarkt 2012 hade jag HDL 1,0 LDL 2,3 Total 3,6 Apo A1 1,20 Apo B 0,74 Triglycerider 0,78 Då fick jag ju lite mediciner bla Simvastatin. Slutade med dessa i dec-13 pga muskelvärk. Har mått toppen utan den och min betablockerare Metoprolol (Seloken) Nu var det dags att förnya recept och då jag hade prover tagna i 14/12-14 togs det inga nya. De proverna såg då ut som följer (ref.intervall inom parentes) HDL 1,2 (1,0-2,7) LDL 2,5 (1,4-4,7) Total 4,2 (3,3-6,9) Kvot 2,2 (0,4-4,7) Triglycerider 1,1 (0,45-2,6) Inga apor togs på SöS Nu vill läkaren att jag ska ta Atorvastatin (ska tydligen ha mindre biverkan än Simvastatin). Vad har ni kloka medlchfare och kolesterolkunnande att ge för input om detta? Behöver jag vara orolig över LDL som ökat?? TIlläggas kan att jag sedan 25/7-14 har gått ner 10 kg, minskat vilopuls m 15 slag/min, ngt lägre blodtryck än tidigare. Senaste mätningen 119/73 Läkaren blev glad över dessa resultat men blängde bara till på mig när jag sa dessa laddade fyra bokstäver: lchf Tack på förhand!
×
×
  • Create New...