Sök

Visar resultat för taggarna 'prover'.

  • Sök efter taggar

    Skriv taggar separerade med kommatecken.
  • Sök efter författare

Innehållstyp


Forum

  • LCHF
    • LCHF för nybörjare
    • LCHF-erfarenheter
    • Allmänt om LCHF
  • Mer om livsstil och hälsa
    • Träning
    • Näringslära
    • Övrigt
  • Om forumet
    • Om forumet

Bloggar

  • AGF
  • Bloggen

Hitta resultat i...

Hitta resultat som...


Datum skapat

  • Start

    Slut


Senast uppdaterad

  • Start

    Slut


Filtrera efter antalet...

Gick med

  • Start

    Slut


Grupp


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Hittade 3 resultat

  1. För en tid sedan tog jag blodprover som jag nu fått svar på. Jag skulle bli glad och tacksam om ni hade några synpunkter och kommentarer på dessa. Inom parentes står referensvärdena. fP-Triglycerid 0,36 (0,45-2,6) p-HDL Kolesterol 3,0 ( 1,0-2,7) P-Kolesterol 6,1 3,9-7,8) fP-LDL Kolesterol 3,0 ( 2,0-5,3) fP-LDL/HDL -kol (kvot) 1,0 (0,4-6,6) Kommentar i medföljande brev från läkaren. "....Målvärden vid komplicerade hjärt-eller diabetessjukdom är P-kol <4,5 och LDL -kol <2,5. I Ditt fall tycker jag inte att farmakologisk behandling behövs i nuläget. Lämpliga åtgärder för Dig är lämplig kost och regelbunden fysiks aktivitet. Bokning av kostsamtal till dietist rekommenderas..." I april är det sex år sedan jag började med LCHF. Jag har inte gått ner i vikt, trots fetma, men fysiskt så mår jag väldigt mycket bättre än förut på flera olika plan.
  2. KevinEdlund

    Gul ögonvita

    Hej! Som topic lyder min ögonvita har blivit lite gul, igen. Jag har haft det förut och misstänker att det är min diet. Jag kör pulver(Diet-Pro) för tillfället 2ggr om dagen istället för frukost och middag. Sedan tränar jag rätt hårt. Konditon/Fettförbränning just nu pga att jag vill gå ner i vikt. Mellan 4-6 ggr i veckan. Jag har tagit blodprover och första gången var det ett värde som var väldigt högt P-ASAT om jag inte minns fel. Men efterföljande tester så har värdet sjunkit. Nu senast så såg det bra ut. Men det kan ha att göra med att jag inte drack lika mycket pulver under tiden. Min ögonvita var vit nu i sommras, men innan sommarn så var den gul, därav testerna. Då Hade jag gått på Nutrilett istället för frukost och middag i ca fem månader och gått ner 18kg. Efter det har det bromsats ner lite med pulver och såvidare. Men nu för någon vecka sedan började jag med pulver igen för att jag gått upp 6 kg under sommaren och vill bli av med det och lite till för att nå min målvikt på 68. Imorse vägde jag 74,6 och börjar på riktigt komma igång igen som jag gjorde förut. Nu vill jag bara kolla om det kan vara farligt att forsätta så här? Finns det några andra metoder? Dieter? Jag kan prova på för att inte sluta helt med pulver och gå upp i vikt igen?
  3. Jag gick till doktorn för att ta prover på kolostrolet som var väldigt högt. Men det var jättebra värde. Det framkom att jag hade låg ämnesomsättning. Fick medicin mot detta och blev jättesjuk. Doktorn trodde inte på alla mina biverknngar som jag hade. Talade om för honom att jag hade läst att man kunde åtgärda detta med kosten. Det trodde han inte på.Jag ville ta prov på om jag hade brist på jod. Det kunde man inte på vårdcentralen. Jag tog då kontakt med en homeopat som jag fått rekomenderad. Han kunde konstatera att jag hade stor brist på jod + lite annat. Jag fick Plantajod och Thyromin av honom och känner mig helt bra. Kände mig inte sjuk innan jag fick beskedet heller. Var på återbesök till homeopaten och alla värden var bra. När jag läser på innehållet på Plantajod så är det: jod (tångpulver) - selen (natriumselenit) - Lactose - Mikrokristallint cellulosa - Stearinsyra - Magnesium stearat När det gäller Thyromin så är det: Levothyroxin (syntetiskt sköldkörtelhormon) - D6 - Laktosmonohydrat - Magnesiumstearat. Jag har köpt mig ett litet hus med ganska stor tomt och skulle vilja plantera lite av varje...men jag undrar om det är någon som vet om det finns något att plantera som innehåller dessa ämnen. Tack på förhand