Gå till innehåll

Sök

Visar resultat för taggarna 'prover'.

  • Sök efter taggar

    Skriv taggar separerade med kommatecken.
  • Sök efter författare

Innehållstyp


Forum

  • LCHF
    • LCHF för nybörjare
    • LCHF-erfarenheter
    • Allmänt om LCHF
  • Mer om livsstil och hälsa
    • Träning
    • Näringslära
    • Övrigt
  • Om forumet
    • Om forumet

Bloggar

  • AGF
  • Bloggen
  • Riitta Montonen
  • Peters n=1 experiment för att sänka blodglukosen
  • Marita2020
  • ert

Hitta resultat i...

Hitta resultat som...


Datum skapat

  • Start

    Slut


Senast uppdaterad

  • Start

    Slut


Filtrera efter antalet...

Gick med

  • Start

    Slut


Grupp


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Hittade 3 resultat

  1. För en tid sedan tog jag blodprover som jag nu fått svar på. Jag skulle bli glad och tacksam om ni hade några synpunkter och kommentarer på dessa. Inom parentes står referensvärdena. fP-Triglycerid 0,36 (0,45-2,6) p-HDL Kolesterol 3,0 ( 1,0-2,7) P-Kolesterol 6,1 3,9-7,8) fP-LDL Kolesterol 3,0 ( 2,0-5,3) fP-LDL/HDL -kol (kvot) 1,0 (0,4-6,6) Kommentar i medföljande brev från läkaren. "....Målvärden vid komplicerade hjärt-eller diabetessjukdom är P-kol <4,5 och LDL -kol <2,5. I Ditt fall tycker jag inte att farmakologisk behandling behövs i nuläget. Lämpliga åtgärder för Dig
  2. KevinEdlund

    Gul ögonvita

    Hej! Som topic lyder min ögonvita har blivit lite gul, igen. Jag har haft det förut och misstänker att det är min diet. Jag kör pulver(Diet-Pro) för tillfället 2ggr om dagen istället för frukost och middag. Sedan tränar jag rätt hårt. Konditon/Fettförbränning just nu pga att jag vill gå ner i vikt. Mellan 4-6 ggr i veckan. Jag har tagit blodprover och första gången var det ett värde som var väldigt högt P-ASAT om jag inte minns fel. Men efterföljande tester så har värdet sjunkit. Nu senast så såg det bra ut. Men det kan ha att göra med att jag inte drack lika mycket pulver under tiden. Min
  3. Jag gick till doktorn för att ta prover på kolostrolet som var väldigt högt. Men det var jättebra värde. Det framkom att jag hade låg ämnesomsättning. Fick medicin mot detta och blev jättesjuk. Doktorn trodde inte på alla mina biverknngar som jag hade. Talade om för honom att jag hade läst att man kunde åtgärda detta med kosten. Det trodde han inte på.Jag ville ta prov på om jag hade brist på jod. Det kunde man inte på vårdcentralen. Jag tog då kontakt med en homeopat som jag fått rekomenderad. Han kunde konstatera att jag hade stor brist på jod + lite annat. Jag fick Plantajod och Thyromin av
×
×
  • Skapa nytt...