Jump to content

Kostdoktorn på spanska!


Recommended Posts

launch_espanol2-1600×900

Det är dags att förverkliga en dröm.

Målet med Diet Doctor/Kostdoktorn är att ge folk överallt makten att revolutionera sin hälsa, genom att göra LCHF enkelt.

Allt började här i Sverige för tio år sedan, med en liten svensk blogg som snabbt växte till den största hälsobloggen i Skandinavien. 2011 lanserade vi sidan på engelska, DietDoctor.com. Under de senaste åren har den vuxit till att bli mycket större än den svenska sidan och tillsammans har vi nu 200 000 dagliga besökare. Det gör Diet Doctor till världens största sida inom low carb, keto och LCHF.

Men, inte alla i världen talar engelska (eller svenska). Det är inte möjligt att ge folk överallt makten att revolutionera sin hälsa om vi inte kan göra oss förstådda. Medan vi fortsätter att förbättra våra befintliga sidor kommer vi också att utöka till fler språk.

Tack vare stödet av våra över 40 000 aktiva medlemmar kan vi nu ta ett nytt steg, till ett annat stort världsspråk: spanska! Idag sjösätter vi vår helt nya spanska sida. Den kommer till en början att uppdateras dagligen, för att sedan ha många nyheter varje dag.

Vi har redan en person som arbetar heltid för att översätta guider, blogginlägg, recept och mycket mer. Vår fantastiska nya medarbetare Kim Gajraj flyttade förra veckan från Bolivia till Stockholm, för att arbeta med Team Kostdoktorn och vårt stora uppdrag. Hon kommer att få stöd av flera spansktalande frilansare, vår chefredaktör Inger Swanberg, spansktalande läkare för faktakontroll och naturligtvis resten av vårt team som arbetar med redaktionellt material, IT, recept och videoproduktion.

Vi förväntar oss att den spanska Diet Doctor-sidan kommer att utvecklas snabbt under kommande dagar och veckor. Vissa guider finns redan på spanska, inom kort kommer översatta recept och video.

Välkommen att ta en titt och dela gärna länken om du känner någon som skulle ha nytta av sidan:

Diet Doctor español

När det här projektet är en framgång kommer vi att börja fundera på nästa steg. Vilket språk tycker du att vi ska utvidga till? Lämna gärna en kommentar nedan.

Inlägget Kostdoktorn på spanska! dök först upp på Kostdoktorn.

Visa hela artikeln

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...