Jump to content

”Efter bara en månad är ALLA mina symtom borta”


Recommended Posts

Belly-1600×918

Många upplever att matsmältningsproblem snabbt blir bättre med LCHF. Här är ytterligare en glad mage – Joanne har upplevt stora hälsovinster efter bara en månad med kosten:

Mejlet, översatt från engelska

God morgon dr Eenfeldt,

Min gastroenterolog gick nyligen med på att ställa in en inbokad gastroskopi och koloskopi efter att jag ätit strikt LCHF i en månad!

Mina symtom: Jag har haft stora problem med brådska till toaletten, många besök per dag, svåra problem med gaser (till den grad att mina barn bad mig söka hjälp), svullnad och en känsla av att få en knuten näve i övre delen av buken efter måltid.

Min gastroenterolog gick nyligen med på att ställa in en inbokad gastroskopi och koloskopi efter att jag ätit strikt LCHF i en månad!
Gastroenterologen bokade in undersökningarna, men rekommenderade också att jag skulle prova med LCHF. Kosthållningen tycktes motsäga allt jag tidigare lärt mig; jag hade köpt lättprodukter i åratal. Hon verkade kunna sin sak och eftersom hon var specialist på matsmältningsproblem litade jag på henne. Min man valde också att äta LCHF för att stötta mig.

Resultat: Efter bara en månad är ALLA mina symtom borta – inga gaser, ingen svullnad, ingen brådska, toalettbesök varannan dag och ingen smärta i magen. Jag har dessutom gått ner sju kilo utan träning. Min man har även han gått ner sju kilo och den största belöningen för honom är att han inte längre ständigt är hungrig.

Tack för din beslutsamhet när det gäller att föra ut ditt budskap. Jag kommer ha en uppföljning med gastroenterologen om några månader, men det kommer att vara på hennes klinik istället för på akuten!

Joanne

Kommentar

Vi är glada att höra att att du mår så mycket bättre på keto/LCHF, Joanne. Det är en vanlig hälsovinst!

Kom igång

Vill du göra det Joanne har gjort? Anmäl dig till vår gratis tvåveckors LCHF-utmaning!

Du kan också använda vår gratis guide LCHF för nybörjare. Om du vill underlätta maximalt rekommenderar vi vårt splitternya verktyg Kostdoktorns veckomenyer – prova gratis en månad. Ingen reklam, ingen bindningstid.

Mer

LCHF för nybörjare

Ketogen kost för nybörjare

Vill du också inspirera?

Har du en framgångshistoria att dela med dig av här? Det är ett effektivt sätt att inspirera andra till att förändra sina liv.

Mejla din historia till annika@kostdoktorn.se. Före- och efterbilder är bra för att göra din historia konkret och extra inspirerande för andra. Berätta om det är OK att dela ditt namn och bild eller om du vill vara anonym. Tipsa också gärna om du har en blogg eller Instagram eller liknande för läsare att följa.

Fler framgångshistorier

Ta del av över 500 framgångshistorier.

VivecaNatalieHelen

Video om LCHF

Tarmflora

Stöd Kostdoktorn

Vill du ge ditt stöd till Kostdoktorn och få tillgång till bonusmaterial? Ta en titt på vårt medlemskap.

Gratis provmånad

Inlägget ”Efter bara en månad är ALLA mina symtom borta” dök först upp på Kostdoktorn.

Visa hela artikeln

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...