Timoat Posted October 26, 2017 Share Posted October 26, 2017 Nu menar jag inte "ammoniak" (som jag ALDRIG känt när jag varit i ketos) utan mer som kokt skinka och ägg. Det är en skarp doft. Inte som sparris. Färgen är oftast mer åt bärnstenshållet, inte gul. JAg dricker ordentligt med vatten, 2-3 liter om. Dagen, och äter mineralsalt för att kompensera. Nån annan som känner igen det? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erik 2 Posted October 27, 2017 Share Posted October 27, 2017 Kom det helt plötsligt? Berätta din historia. Har du ändrat nåt nyligen ? Hur mår du i övrigt ? Edit: Såg just föregående tråd, där kanske du har svaret. För mycket protein ? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.