Jump to content

”Det kändes som ett mirakel”


Recommended Posts

GettyImages-833979470-1600×1067

Kan ketogen kost (strikt LCHF) lindra astma, psoriasis och envis trötthet, vid sidan om att få ordning på viktproblem? Vi frågar Marilyn, 72 år:

Mejlet, översatt från engelska

Tack så mycket för den här möjligheten. Min berättelse är enkel och anspråkslös jämfört med många av de fantastiska framgångshistorier som jag läst på sidan, men det har inneburit en stor förändring i livet för mig.

Jag är 72 år och har lidit av trötthet, astma, psoriasis och har haft ca 9 kilo att gå ner. Min husläkare och jag hade ett kort samtal om näringslära och den stora roll vi båda anser att kosten har och hur svårt det var att hitta ett lämpligt program för någon i min ålder. Min läkare kallade spannmål och kolhydrater för ”elefanten i rummet”. Bara några dagar senare var det en vän som skickade en länk till en YouTube video med dr Andreas föreläsning om LCHF. Jag fick också en länk till dr Jason Fungs video om periodisk fasta.

Jag behövde verkligen inte vänta i två veckor för att få uppleva fördelerna med LCHF.
Jag fastnade omedebart för enkelheten och vetenskapen bakom båda delarna av den här livsstilen och jag anmälde mig till ”tvåveckorsutmaningen”. Jag behövde verkligen inte vänta i två veckor för att få uppleva fördelerna med LCHF. Energikicken var nästan omedelbar och de röda, fjälliga psoriasisfläckarna började läka och jag kunde signifikant minska användandet av inhalator för min astma. Det kändes som ett ”mirakel”. Jag anmälde mig för en provmånad för att få tillgång till mer kunskap och fler veckomenyer.

Då min svärdotter såg mina framsteg hoppade hon och min son också på tåget. Trots att min son har haft svårt att följa kosten, gick min svärdotter ner 23 kilo på ett halvår och såg siffror under 90 på vågen för första gången på 20 år. Hon var överlycklig!! Trots att hon då och då får kämpa och har haft några enstaka återfall, är vi båda djupt engagerade i att äta på det här sättet och har lämnat våra gamla vanor för gott.

Och vännen som skickade länken till mig har gått ner alla sina 25 klimakteriekilon och, viktigast av allt, hon har reverserat sin typ 2-diabetes. Vi är alla så övertygade och jag berättar om detta för alla. Välsigne dig och alla andra på KOSTDOKTORN.SE!!!!!

Tack för din gåva till oss,
Marilyn

Kommentar

Tack för att du delar med dig, Marilyn. Lycka till med din nya livsstil!

Kom igång

Vill du göra det Marilyn har gjort? Anmäl dig till vår gratis tvåveckors LCHF-utmaning!

Du kan också använda vår gratis guide LCHF för nybörjare. Om du vill underlätta maximalt rekommenderar vi vårt splitternya verktyg Kostdoktorns veckomenyer – prova gratis en månad. Ingen reklam, ingen bindningstid.

Mer

LCHF för nybörjare

Ketogen kost för nybörjare

Hur man går ner i vikt

Vill du också inspirera?

Har du en framgångshistoria att dela med dig av här? Det är ett effektivt sätt att inspirera andra till att förändra sina liv.

Mejla din historia till annika@kostdoktorn.se. Före- och efterbilder är bra för att göra din historia konkret och extra inspirerande för andra. Berätta om det är OK att dela ditt namn och bild eller om du vill vara anonym. Tipsa också gärna om du har en blogg eller Instagram eller liknande för läsare att följa.

Fler framgångshistorier

Ta del av över 500 framgångshistorier.

VivecaNatalieHelen

Video om viktnedgång

Stöd Kostdoktorn

Vill du ge ditt stöd till Kostdoktorn och få tillgång till bonusmaterial? Ta en titt på vårt medlemskap.

Gratis provmånad

Inlägget ”Det kändes som ett mirakel” dök först upp på Kostdoktorn.

Visa hela artikeln

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...