Jump to content

Kostdoktorns nya utseende


Recommended Posts

Diet-Doctor-logo

På Kostdoktorn/Diet Doctor arbetar vi för ständig förbättring. För flera månader sedan började vårt fantastiska IT-team och flera andra medarbetare att arbeta med en ombyggnad av webbplatsen. Vi vill göra det lättare att hitta all information och alla de verktyg vi erbjuder för göra LCHF enkelt för dig. Resultatet ser du nu.

Vi började med att introducera den nya designen på vår alldeles nya spanska sida. Den lanserades för bara ett par månader sedan och är alltså fortfarande mycket mindre än de större kusinerna på engelska och svenska. Det möjliggjorde en kort testperiod innan vi nu implementerar omkonstruktionen på övriga webbplatser. Det är ett pågående projekt och vi har fortfarande ett stort förbättringsarbete framför oss. Det kommer att pågå under en tid och vi hoppas att du har tålamod och vill följa oss i detta arbete.

Kostdoktorn byter också namn till Diet Doctor och ovan ser du vår nya logotyp. Som alltid försöker vi eftersträva enkelhet. Det är två D.

Om du vill se andra saker kan man tänka sig att den yttre ringen kan vara en tallrik och den inre ringen maten på den tallriken. Eller också kan ringarna symbolisera en idé/rörelse som sprider sig och växer som ringar på vattnet. De kan också symbolisera en förmåga att se bortom de synliga symtomen på ohälsa och istället se till den grundläggande orsaken (att använda livsstilsförändringar för att reversera eller bota typ 2-diabetes, istället för att behandla symtom med läkemedel). Slutligen, som flera påpekat, kan den likna en mage som krymper…

En enkel design med många möjliga tolkningar. Vad tycker du om designen och om den nya loggan? Vi skulle verkligen uppskatta din åsikt. Lämna gärna en kommentar nedan.

Kostdoktorn byter namn

Om Diet Doctor

Inlägget Kostdoktorns nya utseende dök först upp på Kostdoktorn.

Visa hela artikeln

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...