Jump to content

Nytt år, nya Kostdoktorn


Recommended Posts

DD_Andreas_logo_jan2018

Stort tack, alla, för det som har varit ett fantastiskt 2017 för Kostdoktorn/Diet Doctor, vårt tioårsjubileum!

Under 2017 mer än fördubblade vi (återigen) företagets storlek, vi lanserade vår nya spanska sida, vi utarbetade och påbörjade lanseringen av sidans nya design, vi välkomnade Kim och Mattias och Jonatan och Patrik och Rickard och James och Jill till företaget! Vi är nu 17 heltidsmedarbetare på Diet Doctor.

Vi har också många nya medarbetare på frilansbasis, som Kristie Sullivan, dr Evelyne Bourdua-Roy och Anne Mullens. På vår svenska sida har vi publicerat inlägg av en rad nya gästskribenter; dr Björn Ekengren, Tina Brus (diabetessköterska) och Per Bylund (kiropraktor). Vi har kommit igång med videorecept och dokumentärer, med ny motion graphics, vi har påbörjat arbetet med vår första app och vi har gjort en kurs om LCHF för läkare (kommer på svenska) samt många andra saker – som att ha fått en karusell för video och recept, vi har lanserat och förbättrat vårt fina verktyg veckomenyer. Vår svenska sida har också tagit steget och bytt namn till Diet Doctor. Inom kort, nu i januari, flyttar vi till vårt första egna fantastiska kontor i Stockholm. Där kommer vi att kunna uträtta ännu mer arbete och vara ännu mer effektiva.

Allt detta är tack vare det fantastiska och hängivna arbetet som hela teamet har utfört, samt det ovärderliga stödet från våra över 41 000 medlemmar (vi hade aldrig kunnat göra detta utan er), stort tack!

Jag tror att 2018 kan bli ett ännu viktigare år. Vi siktar på att ge fler människor än någonsin, över hela jorden, makten att förbättra sin hälsa.

Saker och ting börjar redan hända, trafiken på sidan är på uppåtgående. Vi har precis nylanserat vår tvåveckors LCHF-utmaning och över 10 000 personer har redan anmält sig på bara några få dagar. På vår engelska sida har vi haft besöksrekord den här veckan: 246 000 personer på en enda dag.

Vi har redan fått många nya medlemmar och en tidig indikation är att vi kommer att överträffa föregående år (som har varit det bästa någonsin). Vi är helt finansierade av våra medlemmar, eftersom vi inte har någon reklam, inte säljer några produkter eller tar emot pengar från industrin. Det ökande antalet medlemmar hjälper oss att växa ännu snabbare, vi får resurser för tillväxt och våra möjligheter att förändra världen till en bättre plats ökar.

Vad händer då 2018? Sidan har fått ny design som ska göra det enklare och mer inspirerande att hitta informationen du söker. Det är ett pågående arbete och förbättringar av sidan görs kontinuerligt. Vi kommer att lansera nya videokurser, vilken dag som helst kommer en kurs om ketogen kost, som med tiden kommer att översättas till svenska. Våra veckomenyer kommer att förbättras ytterligare, det ska bli lätt att skapa och spara sina egna menyer. En app är under utvecklande, jag tror att du kommer att tycka mycket om den. Vi har också många andra projekt på gång, för att verkligen göra LCHF och ketogen kost enkel, för människor över hela världen.

Slutresultatet kommer naturligtvis att hänga på kreativiteten, hängivenheten och skickligheten i Team Diet Doctor, samt det fantastiska stödet av våra medlemmar (återigen, tack!). Jag är förväntansfull och tacksam över att vara del av detta och jag önskar er alla ett fantastiskt 2018 tillsammans med oss.

Till sist, har du har några idéer och förslag på hur sidan och våra tjänster kan förbättras? Berätta gärna nedan.

Hälsningar,
Andreas

Mer

Om Diet Doctor

Team Diet Doctor

Jobba med oss

Mot en friskare framtid

Inlägget Nytt år, nya Kostdoktorn dök först upp på Diet Doctor.

Visa hela artikeln

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...