ladyinthenorth 38 Postad 3 April, 2018 Share Postad 3 April, 2018 Någon som provat göra snabb bearnaiseseås? Har själv testat o den tjocknar inte. När den stått ett tag flyter smöret upp ovanpå. Vad gör jag för fel? Kan jag fixa det? 1 Citera Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
Tureborgaren 3 438 Postad 3 April, 2018 Share Postad 3 April, 2018 Har inte testat den, men enligt receptet: "Bearnaise skär sig om den blir för varm." Kan det vara problemet? https://www.dietdoctor.com/se/recept/superenkel-bearnaise Citera Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
ladyinthenorth 38 Postad 3 April, 2018 Författare Share Postad 3 April, 2018 Tror faktiskt på tvärtom i så fall. Kanske f kall. Det står inget om att ha såsen över vattenbad. Kanske det är problemet - skulle haft öv vattenbad 2 Citera Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
Lasse-hatten 287 Postad 3 April, 2018 Share Postad 3 April, 2018 Såsen måste bli tillräckligt varm för att äggulorna skall börja koagulera, men inte så varm att det blir äggröra... Den exakta temperaturen vet jag tyvärr inte. 1 Citera Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.