Blogg-Postare Posted April 18, 2018 Share Posted April 18, 2018 Hur kommer det sig att vi började tro att fett var fienden – och istället började konsumera en löjligt stor mängd socker? Och varför har kalorierna fått skulden? Det finns förmodligen ingen som bättre kan svara på de frågorna än Gary Taubes, som har gjort en djupdykning i ämnet. Ta en titt på artikeln nedan. Fetma är ett av de ämnen där det hjälper att ha problem med vikten. I min föreläsning beskriver jag den manlige förlossningsläkaren som förlöst 10 000 barn och ändå inte förstår barnafödande lika väl som en kvinna som fött ett barn. Det är helt enkelt ett av livets faktum. Om du inte kan förstå hur det är att bara bli tjockare och tjockare, år in och åt ut, oavsett vad du gör, då förstår du inte fetma. Reason: Meet the man who hated carbs before it was cool Taubes Problemet med socker50:01Är det fett eller socker som är orsaken till de aldrig tidigare skådade epidemierna av fetma, typ 2-diabetes och metabol sjukdom? Därför blir vi tjocka1:12:26 Gary Taubes - Why We Get Fat (SD 2016)47:30 Frågestund med Gary Taubes26:48Vad är det största hindret när det gäller att förändra världen? Gary Taubes besvarar frågor. 45:52 Varför blir vi feta? Intervju med Gary Taubes47:35 20:18 Tidigare Anledningen till att det är svårt att sluta med socker Är mättat fett fortfarande dödligt? Lever vi fortfarande på 80-talet? Gary Taubes förklarar Inlägget Gary Taubes: mannen som avskydde kolhydrater innan det var inne dök först upp på Diet Doctor. Visa hela artikeln Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.