Blogg-Postare Posted April 23, 2018 Share Posted April 23, 2018 Your entire food environment is set up to provide metabolic oversupply, thanks to the protein and micronutrient dilution of excess energy yield. pic.twitter.com/y9r6TgIzP0 — Tᕮᗪ ᑎᗩIᗰᗩᑎ (@tednaiman) 15 April 2018 Tycker du att det är förvånande att vi har en fetmaepidemi? Dr Ted Naiman tycker inte det. I den här enkla illustrationen ovan ger han exempel på att i princip hela vår kosthållning ger för mycket energi och för lite näring (som protein, mikronutrienter och essentiella fettsyror). Samtidigt som frukt knappast är den största boven bakom fetmaepidemin, är frukten vi hittar i våra livsmedelsbutiker ändå långt ifrån vad naturen avsåg… och juice är inte mycket mer än socker och vatten. Dr Ted Naiman Orsakas fetma av för mycket insulin?25:27 Vad orsakar insulinresistens?29:01Man har 70% risk att det blir som följd av kronisk sjukdom, som har sin grund i insulinresistens. Dr Naiman förklarar vad som orsakar det. 19:30 45:29 Mer Guide till frukt och bär Guide till drycker Tidigare Så såg frukter och grönsaker ut förr i tiden Inlägget Anledningen till fetma dök först upp på Diet Doctor. Visa hela artikeln Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.