Blogg-Postare Posted April 27, 2018 Share Posted April 27, 2018 Fall inte i fällan att tro att du gör ett bra val när du väljer en frukost märkt ”hälsosam”. Innehållet av socker kan vara en otrevlig överraskning. Du kanske inte tror mig? Här är en riktigt bra artikel som illustrerar varför din smoothie, granola eller acai bowl inte är annat än en efterrätt i förklädnad. Artikeln är på eneglska, men bilderna talar sitt tydliga språk: Shape: These so-called healthy breakfast foods have more sugar than dessert Socker Problemet med socker50:01Är det fett eller socker som är orsaken till de aldrig tidigare skådade epidemierna av fetma, typ 2-diabetes och metabol sjukdom? Hur blir man sockerfri?29:24 Är socker giftigt?31:44 Intervju - Bitten Jonsson (del 1)13:12 Är alla kolhydrater lika skadliga?23:08Är alla kolhydrater desamma – eller är vissa former värre än andra? Är det ok att äta frukt? 37:12 59:31 Emily-Maguire-Sugar-Friend-or-Foe?-SD-201624:11 18:22Intervju med Ann Fernholm om vilken påverkan socker har på vår hälsa. Läs mer om metabolt syndrom: http://www.kostdoktorn.se/metabolt-syndrom Länk till Ann Fernholms blogg: http://www.ettsotareblod.se Tidigare Anledningen till fetma McDonalds har mer än tredubblat mängden socker i sina hamburgare Inlägget ”Nyttig” smoothie eller godisbit? Skillnaden är mindre än du tror dök först upp på Diet Doctor. Visa hela artikeln Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.