Ike Posted February 11, 2013 Share Posted February 11, 2013 Nästan alla bakrecept innehåller mandelmjöl. Många är allergiska mot mandel. Finns det något man kan byta ut det med. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
copecca Posted February 11, 2013 Share Posted February 11, 2013 Kokosmjöl kanske ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Modesty Posted February 11, 2013 Share Posted February 11, 2013 Skriv til Marianne Andersson - http://mariannslchf.se/ med hennes erfarenhet inom bakning kan hon säkert guida dig. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jenny J Posted February 11, 2013 Share Posted February 11, 2013 Jag är periodvis känslig för mandel och använder då kokosmjöl. Men inte den sorten du hittar i vanliga butiker, utan den sorten som faktiskt är lågkolhydrat (t.ex. från LCHF-butiken) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
margaretha Posted February 11, 2013 Share Posted February 11, 2013 Marianns lchf mat och bak blogg skrev 31 januari om detta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.