Blogg-Postare Posted June 24, 2018 Share Posted June 24, 2018 Vi hör ofta varningar om hur farligt det är att konsumera rött kött, men finns det anledningar att tro dem? Leder köttätande till en ökad risk för typ 2-diabetes, cancer och hjärtsjukdom? Och om inte – varför får det skulden? I denna föreläsning från Low Carb Breckenridge 2018 går vetenskapsjournalisten Nina Teicholz igenom den senaste forskningen angående rött kött och hälsa. Se ett par minuter ovan (transkription). Hela föreläsningen, med svensk text och transkription, ser du med provmånad eller medlemskap: Rött kött och hälsa – Nina Teicholz Bli medlem (gratis att testa en månad) och du får omedelbar tillgång till föreläsningar, intervjuer, videokurser, frågor och svar, filmer och mycket mera. Du får också tillgång till vårt populära verktyg veckomenyer. Nina Teicholz Den okända historien om fröoljor30:15Gör du din hälsa en tjänst genom att äta växtoljor som margarin? Eller kan det vara så att allt du fått höra i årtionden om vad som är hälsosamt är helt fel? Kan rött kött döda dig?14:55 Kostråden reflekterar inte vetenskapen16:01Hur kan experter säga att smör är farlig när det inte finns något vetenskapligt stöd för det? Skapade införandet av kostråden fetmaepidemin?35:12Skapade införandet av kostråden fetmaepidemin? 10:39 09:30 10:36 Rött kött och hälsa34:15Vi hör ofta varningar om hur farligt det är att konsumera rött kött, men finns det anledningar att tro dem? Inlägget Rött kött och hälsa dök först upp på Diet Doctor. Visa hela artikeln Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.