Helén Bergvich Posted June 29, 2018 Share Posted June 29, 2018 Hej! Precis anmält mig till LCHF-utmaningen och har insett att det är en tillvaro med begränsade kolhydrater som ärmen framtid. Har klarat av ca 15kg viktnedgång ggr flera men faller när jag går in i en fas att börja ”tillåta” en dessert, lite godis mm. Har ett sjukt förhållande till socker och inser att det är ett beroende och det är Sockret som får mig att gå upp alla kilon igen ( och fort). Men till saken hör att jag om drygt 1månad ska resa i Italien i 2v. Är det ens möjligt att äta LCHF utomlands?? Klokt att jag startar min utmaning nu? Vill ju det då jag känner mig extra motiverad efter kraftig ”baksmälla” efter en sockersyinn kväll. Kan ni ge mig era bästa tips? Inser ju vad jag ej ska äta men funkar det att beställa kött,fisk,fågel och grönsaker. Olivolja finns det ju gott om förstås tacksam för alla era kloka erfarenheter. Må så gott/ Helén 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zepp Posted June 29, 2018 Share Posted June 29, 2018 Nu så har jag ju aldrig varit i Italien.. men de lär ha världens bästa kök vad jag förstår så då är det bara att välja ett bättre Hotell där man får välja mat gärna buffe! Hur som helst så brukar jag vara i Turkiet på våren.. Turkarna lever på ris i princip.. men bor man med All Inclusive så kan man hoppa riset.. och äta stora delar utav resten i buffen. Dvs som turist är det helt möjligt att äta LCHF! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iAnna Posted June 29, 2018 Share Posted June 29, 2018 Finns massor av god lchf-mat i Italien. Både på restauranger och i affärer. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tureborgaren Posted June 29, 2018 Share Posted June 29, 2018 Min erfarenhet av Italien är att det är ett fantastisk mat--land. Skippa pastan och brödet och njut av allt det andra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helén Bergvich Posted June 30, 2018 Author Share Posted June 30, 2018 Toppen, tack! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skärfläcka Posted July 2, 2018 Share Posted July 2, 2018 Frukost kan vara ett problem när man är ute och reser. Vi har med en liten vattenkokare så kan vi alltid fixa gott kaffe med en liten kaffepresso och dessutom kokar vi ägg i vattenkokaren. Man får slå på vattenkokaren några extra gånger, låta äggen ligga i vattnet en stund och sedan kan man äta kokta ägg till frukost. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Annika Rane Posted July 3, 2018 Share Posted July 3, 2018 Samlade lästips: https://www.dietdoctor.com/se/semesterdags 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helén Bergvich Posted July 3, 2018 Author Share Posted July 3, 2018 Perfekt! Tack/ Helén Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.