Jump to content

Tillsatser/E-ämnen


Tuggummipuffran1
 Share

Recommended Posts

Gillar man att laga mat, kan man koka egen buljong och frysa in i istärningslådor .Det tar lite tid, eftersom man behöver koka ihop den ordentligt för att koncentrera smaken, men så mycket tid i form av aktivt arbete kräver det inte.

 

Annars tycker jag att det är med buljong som med socker - slutar man använda det, så vänjer man sig snart och saknar det inte alls. Vanliga "rena" kryddor av olika slag räcker väldigt långt när man lagar mat av bra råvaror.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...