Nalta Norrland Posted February 12, 2013 Share Posted February 12, 2013 Är det bara jag i hela LCHF världen som är allergisk mot mandel & nötter, blir rätt less på alla recept med mandelmjöl, hasselnötter etc Det är ju samma lika när det gäller glutenintolleranta, yes jag tål inte gluten... men i de flesta recept då brödet/bullen/kakan är glutenfri så ingår mandel å nötter. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zepp Posted February 12, 2013 Share Posted February 12, 2013 Cocosmjöl är tydligen det senaste inom LCHF! http://mariannslchf.se/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nalta Norrland Posted February 12, 2013 Author Share Posted February 12, 2013 Inte riktigt tyvärr... oftast blandas kokosmjöl + mandelmjöl, gjorde en tvärsnabb titt här http://mariannslchf.se/etiketter/bakverk-2/ och hittade typ bara semlor som inte innehöll mandel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zepp Posted February 12, 2013 Share Posted February 12, 2013 Då får du göra semlor! Där har du iallafall bullen, borde kunna gå att göra tårtbottnar och lite annat av det oxå? Sen så om du är lite händig får du experimentera lite. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nalta Norrland Posted February 12, 2013 Author Share Posted February 12, 2013 Tack för tipset i alla fall... får försöka laborera ihop nått :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
margaretha Posted February 12, 2013 Share Posted February 12, 2013 Tack för tipset i alla fall... får försöka laborera ihop nått :-) Kolla marianns lchf mat o bak hon skriver om att byta mandelmjör mot cocosmjöl lycka till. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.