Recommended Posts

Hejsan!

Vet att detta ämne var uppe 2015, men frågeställaren fick då inget riktigt svar, så vi provar igen då jag har samma problem att mandelmjöl smakar så illa jag jag inte kan äta brödet eller maträtten. Förhoppningsvis hoppas jag att någon har hittat någon ersättning till till mandelmjölet.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Mandelmjöl i sig är rätt likt mandel, så det uppskattar jag. Men blev rejält äcklad nyss när jag engagerade mig i bakning och totalt misslyckades. Tycker inte det är gott med kakor som inte är söta. Mår illa. Skeptiskt till hela grejen med att baka. Hade sötning men blev ändå som en omelette med fel smaker. Är dyrt och äckligt att baka på lchf :(

  • Ledsen 2

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Vi använder mandelmjöl då och då till LCHF-recept som våfflor, västerbottenpaj, ostkaka och pizzabotten med bra resultat. Men mandelmjöl har en begränsad hållbarhetstid och har man en gammal påse i skåpet så kan mjölet mycket väl vara oxiderat. Dessutom bör öppnade påsar förvaras i kylen eftersom det är en favorit hos mottfjärilar... 

  • Gilla 3

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu