Jump to content

[Litteratur] Dr Dahlqvist och Airams LCHF kokbok


Gaia

Recommended Posts

Nu har jag läst Dr Annikas kokbok och tycker den är jättefin. Verkligen enkla recept och inte så strikt. Passar alla nyfrälsta som inte vill krångla till det. Såg några reportage om henne bl.a. Här av kostdoktorn. Hon borde få hederspris för sina insatser. Media borde skämmas hur de drivit henne och inte bett om ursäkt vid osanningar tex om att hon fått diabetes. Denna kvinna borde få möjlighet att forska på det hon lyckats förmedla. Dags för etablissemanget att öppna ögonen och åtminstone lyssna och ta in vad lchf faktiskt är... Tycker de borde var bättre pålästa innan de ger sig in i en debatt på tv. Åsikter om detta någon?

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Nu har jag läst Dr Annikas kokbok och tycker den är jättefin. Verkligen enkla recept och inte så strikt. Passar alla nyfrälsta som inte vill krångla till det. Såg några reportage om henne bl.a. Här av kostdoktorn. Hon borde få hederspris för sina insatser. Media borde skämmas hur de drivit henne och inte bett om ursäkt vid osanningar tex om att hon fått diabetes. Denna kvinna borde få möjlighet att forska på det hon lyckats förmedla.

 

Ibland så har hon ju dock rullat ut mattan för den kritikstorm som hon mottagit. Men sett med helhetsperspektiv så tycker jag det finns mer att berömma än tvärtom.

 

Dags för etablissemanget att öppna ögonen och åtminstone lyssna och ta in vad lchf faktiskt är... Tycker de borde var bättre pålästa innan de ger sig in i en debatt på tv. Åsikter om detta någon?

 

 

I flera avseenden så är ordet etablissemang tyvärr en synonym för den västerländska tolkningen av De Tre Visa Aporna:

 

https://sv.wikipedia.org/wiki/De_tre_aporna

 
Det finns i regel ingenting positivt ur ett typiskt samhälleligt belöningsperspektiv att hämta i att ifrågasätta och säga emot när man upplever saker som är uppåt väggarna. Tvärtom är det vanligtvis så att när det man med rätta ifrågasatt blivit ny norm/ny sanning så kommer alla tidigare kritiker att snabbast möjligt vända kappan efter vinden och agera som om ingenting hänt och betrakta detta "nya" som något de alltid tyckt och tänkt och själva roffa åt sig makten och härligheten.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...