Blogg-Postare Posted August 21, 2018 Share Posted August 21, 2018 Konsumenterna vill ha mindre socker i kosten, ändå fortsätter produktionen av socker att öka. Det har fått priset att falla med 30 procent hittills i år och det ligger nu på den lägsta nivån på tre år. Det enligt en rapport från Wall Street Journal. Dagens industri sammanfattar artikeln. Den minskade efterfrågan beror till stor del på ändrade konsumentbeteenden, där konsumenterna väljer produkter med lägre, eller inget sockerinnehåll. Det gör skiftet i efterfrågan långsiktigt och många investerare gör bedömningen att priserna kommer att fortsätta falla. Dagens industri: Hälsotrenden ger sockerberg – priset rasar The Wall Street Journal: The War on Sugar’s Biggest Casualty: Global Prices (bakom betalvägg) Tidigare Kampanj på brittiskt sjukhus: Skippa sockret! SR:s Plånboken om socker i grillsåser Video om socker Är socker giftigt?31:44 Hur blir man sockerfri?29:24 Problemet med socker50:01Är det fett eller socker som är orsaken till de aldrig tidigare skådade epidemierna av fetma, typ 2-diabetes och metabol sjukdom? Intervju - Bitten Jonsson (del 1)13:12 Är alla kolhydrater lika skadliga?23:08Är alla kolhydrater desamma – eller är vissa former värre än andra? Är det ok att äta frukt? Action on sugar37:12 59:31 18:22Intervju med Ann Fernholm om vilken påverkan socker har på vår hälsa. Läs mer om metabolt syndrom: http://www.kostdoktorn.se/metabolt-syndrom Länk till Ann Fernholms blogg: http://www.ettsotareblod.se Emily-Maguire-Sugar-Friend-or-Foe?-SD-201624:11 Mer Guide: LCHF för nybörjare Inlägget Hälsotrenden ger sockerberg – priset rasar dök först upp på Diet Doctor. Visa hela artikeln Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.