MariaF

Omvärlden

Recommended Posts

Vi talar sällan i detta forum om det osynliga runt oss, strålning av olika slag. Kanske vill vi inte ens veta? Nu finns det visst en "beskyddare" mot elektrosmogen, https://vivobase.se/en/

Nån som vet om det funkar? @Ekner kanske?

  • Gilla 3

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Förutom spannmålsprodukter, bekämpningsmedel, tungmetaller och annat hälsoförstörande otyg är strålningsproblematiken i gott sällskap.

En viktig skillnad är att radiofrekvent bestrålning pågår i tysthet konstant dygnet runt, i princip var vi än befinner oss. Elektrisk och magnetisk bestrålning pågår konstant inomhus i våra bostäder och arbetsplatser utan att vi är medvetna om det.  
När symptomen kommer smygande går man sin vana trogen till läkare som inte begriper ett skvatt då dom inte lärt en stavelse om strålproblematik under sin utbildning. Efter att ha valsat runt hos läkare och psykologer i en evighet blir man behandlad som skräp bara man visar sej på vårdcentralen.

Detta har oseriösa försäljare tagit fasta på och kränger massor med skräp där dom spelar på de drabbades panik och att dra efter sista halmstrået.....som typ: kanske, kanske det fungerar...bara på mej!  
Den webbplats du hänvisar till är en av 100-tals sådana säljplatser. Dom garanterar ofta pengarna tillbaka om det inte fungerar - haken är att kunden måste själv bevisa att det inte fungerat...ridå!

  • Gilla 5
  • Tack! 1

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Sidan som länkade till denna "beskyddare" uppfattar jag som seriös. Som elingenjör i yrket är jag dock mer tveksam, därav frågan. ;)

  • Gilla 6

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gäst
Svara i detta ämne...

×   Du har klistrat in innehåll med formatering.   Ta bort formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.