MariaF

Omvärlden

Recommended Posts

Förutom spannmålsprodukter, bekämpningsmedel, tungmetaller och annat hälsoförstörande otyg är strålningsproblematiken i gott sällskap.

En viktig skillnad är att radiofrekvent bestrålning pågår i tysthet konstant dygnet runt, i princip var vi än befinner oss. Elektrisk och magnetisk bestrålning pågår konstant inomhus i våra bostäder och arbetsplatser utan att vi är medvetna om det.  
När symptomen kommer smygande går man sin vana trogen till läkare som inte begriper ett skvatt då dom inte lärt en stavelse om strålproblematik under sin utbildning. Efter att ha valsat runt hos läkare och psykologer i en evighet blir man behandlad som skräp bara man visar sej på vårdcentralen.

Detta har oseriösa försäljare tagit fasta på och kränger massor med skräp där dom spelar på de drabbades panik och att dra efter sista halmstrået.....som typ: kanske, kanske det fungerar...bara på mej!  
Den webbplats du hänvisar till är en av 100-tals sådana säljplatser. Dom garanterar ofta pengarna tillbaka om det inte fungerar - haken är att kunden måste själv bevisa att det inte fungerat...ridå!

  • Gilla 5
  • Tack! 1

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Sidan som länkade till denna "beskyddare" uppfattar jag som seriös. Som elingenjör i yrket är jag dock mer tveksam, därav frågan. ;)

  • Gilla 6

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu