Gå till innehåll

Recommended Posts

Att det går åt något håll alltid vet man ju och här går det åt helvete.

3 kg ner har vänt och blivit lika mycket upp...jag trillar dit i parti och minut utan att tänka mig för.

Jag har lagat efter menyerna men kan omöjligt äta så mycket. Jag saknar verkligen potatis det känns inte som man ätit middag utan dem . Ja den helgen som gått har en massa onödigt slukats sånt jag aldrig äter annars . Tex tårta ?! Bakelser croissanter säterkrans ostbågar m.m . Skäms något över detta, och är rädd för att tappa det helt. Får försöka ta nya tag o börja om när man nu är tillbaka till GÅ.

  • Gilla 4
Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
13 minuter sedan, annakarin sade:

en massa onödigt slukats sånt jag aldrig äter annars . Tex tårta ?! Bakelser croissanter säterkrans ostbågar m.m .

Fast då befinner du dig inte ens i närheten av LCHF!?

När jag växlade över till LCHF för ett år sen, skedde det efter några sekunders överläggning - dock med ett kunskapsbagage genom några hundra timmars avlyssning och avläsning av forskareliten på området resp. på forumet.

Efter att beslutet tagits /september 2017/ har jag inte känt minsta svårighet att hålla mig i ketos. Är aldrig hungrig annat än på morgonen. Sötsuget försvann lätt och min vikt, efter fem kilos nedgång, har nu hållit sig konstant under senaste sex månader.

  • Gilla 3
Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Jag vet , jag höll på med LCHF för flera år sen utan problem , kunskapen finns där men....och kakor tårtor och sånt är något som jag aldrig brukar frossa i annars men nu blev det så i helgen + några dagar till av olika anledningar , och jag blir så trött på mig själv ? men får väl börja om på ny kula . Utan att tycka synd om mig själv för handen på hjärtat det finns alltid en del jag saknar ....ibland.

  • Gilla 6
  • Ledsen 1
Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Jag känner ingen sorg.. för jag får äta prexis vad jag vill.. grejen är bara att jag för det mesta/nästan hela tiden vill äta sådant som faller inom LCHF!

 

  • Gilla 4
Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
3 minuter sedan, Peter B sade:

en sorg att inte kunna äta ett antal saker som man tycker är väldigt gott,

Troligen är problemen beroende på vilken ålderskategori vi talar om. Är man mellan 20 och 50, kanske livet längre fram kan synas oändligt. Har man passerat 70-80, vet man lite mer i detalj vad som väntar. För egen del betraktar jag numera min kropp som intressant testobjekt och ser med förundran vilken fantastisk effekt kosten har. Dessutom ser jag att den mat som ingår under LCHF-paraplyet i hög grad tillfredställer smaklökarna. Det som förloras genom utsättningen av "sockerfödan" kompenseras mer än väl av LCHF!

Om kosten innebär ett antal år längre liv är en sak, viktigare dock med möjligheten att kunna leva frisk fram till slutet, förhoppningsvis även klar i skallen nog att kunna umgås med barnbarnsbarnen eller omvänt.

  • Gilla 7
Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gäst
Svara i detta ämne...

×   Du har klistrat in innehåll med formatering.   Ta bort formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Skapa nytt...