Jump to content

Nisse Simonson propagerar för LCHF hos Malou


Skärfläcka

Recommended Posts

14 timmar sedan, Skärfläcka sade:

LCHF i Malou efter tio utan att nämna ”LCHF” den enda gång!  

Visserligen nämner han inte LCHF,  sannolikt för att inte chikanera sina läkarkollegor eller den svenska dietistkåren, men läkaren (Nisse Simonson) klarar ensam av att på ett otvunget och naturligt sätt skåpa ut samtliga "experter", åtminstone som jag sett i programmen inom området medicin/kost på TV4.

Stort tack Skärfläcka för tipset - båda referenserna passar utmärkt att använda som populär LCHF-information - sällsynt, suverän reklam som inte ens behöver sätta namn på det som reklamen syftar på. Dessutom presenterad av en av de få läkare som faktiskt föreföll lika kunnig på området lågkolhydratkost, som den genomsnittlige besökaren här på forumet och dessutom uppenbarligen kemiskt fri från ekonomiskt beroende av läkemedelsföretagen (pensionerad läkare som medicinerat sig själv enbart genom radikal kostomläggning) - vad kan man mer önska sig? ⚕️?

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Majoriteten överläkare inom t.ex cancer, inflammation eller autoimmuna sjukdomar är ju ändå rörande överens om att socker samt kolhydratrik processad kost är rejält dåligt. Fler och fler verkar också fått upp ögonen för hur dåliga vegetabiliska fetter kan vara. 

Den stora kostkonflikten handlar väl främst om konsumtionen av animaliska fetter, mättade fetter och rött kött, vilket fortfarande är tabu att rekommendera. Där är man inte överens alls. Främst p.g.a stor konsensus inom etablissemanget baserat på äldre inaktuella studier. Men också att begreppet LCHF blivit så smutskastat av diverse lobbys att ingen vågar nämna det. Om de magiskt nog vågar nämnda lågkolhydratkost, så kommer de alltid med ett lååångt utlägg och varnade finger angående high fet keto farliga "kött och fett" dieter, som de kallar det

Om jag säger att jag skippar ris, bröd, socker, pasta o.s.v får jag höra att jag är hälsosam och duktig. Säger jag att jag käkar LCHF får jag en föreläsning om hur illa det är och att jag svävar i typ livsfara ?

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Saxat från Facebook. "

Den skolmedicinska forskningen har nu kommit på en ”helt ny teknik” för cancerbehandling. Istället för att hämma immunförsvaret så ska man kicka igång det (höja det) så att immunförsvaret angriper cancertumörerna! Halleluja! 
Men hallå – har ni hört talas om klassisk homeopati? Har ni hört talas om näringsmedicin, kolloidalt silver, TCM, Ayurveda? 
Naturliga läkekonster och behandlingsmetoder har arbetat med att höja individens immunförsvar i ett par tusen år. Medan allopatin (skolmedicinen) under sin relativt korta och destruktiva levnad arbetat för att sänka/dämpa individens egna immunförsvar – vilket lett till ökad sjukdom världen över.
Nu äntligen fattar skolmedicinsk forskning det som vi andra fattat i två tusen år. Och då är metoden givetvis plötsligt en ”helt ny teknik”. 
Inte för oss.

Den efterblivna sjukvården som är förödande för oss människor..

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...