Jump to content

Eivor Å
 Share

Recommended Posts

37 minuter sedan, Erik 2 sade:

Är det bakterier du vill få i dig? Mjölksyrabakterier? Då är det bästa surkål eller hemlagad kefir. 

Kan tilläggas att om du vill ha både högre fetthalt OCH mer bakterier OCH mindre laktos OCH mer mjölksyra (syrligare) då kan man göra hemlagad kefir på 40%-ig vispgrädde, helst ekologisk.

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

18 minuter sedan, Zepp sade:

Vi behöver nog få reda på vad du menar med detta!

När jag ska handla står det nästan alltid cr fr på min handlingslista och jag köper alltid den som är 34%, inga lättprodukter här inte ?

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

3 minuter sedan, SGK sade:

När jag ska handla står det nästan alltid cr fr på min handlingslista och jag köper alltid den som är 34%, inga lättprodukter här inte ?

Du menar CF, 34%?

Iallafall så är det ingen "Yougert", det är en annan form av syrad grädde/mejerier!

Fetthalten är bra för övrigt, men det är fortfarande ett matlagningstillbehör..  inget man skall leva utav.. iallafall inte som vuxen!

  • Haha 1
  • Confused 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...