Gå till innehåll

Recommended Posts

37 minuter sedan, Erik 2 sade:

Är det bakterier du vill få i dig? Mjölksyrabakterier? Då är det bästa surkål eller hemlagad kefir. 

Kan tilläggas att om du vill ha både högre fetthalt OCH mer bakterier OCH mindre laktos OCH mer mjölksyra (syrligare) då kan man göra hemlagad kefir på 40%-ig vispgrädde, helst ekologisk.

  • Gilla 6
Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
18 minuter sedan, Zepp sade:

Vi behöver nog få reda på vad du menar med detta!

När jag ska handla står det nästan alltid cr fr på min handlingslista och jag köper alltid den som är 34%, inga lättprodukter här inte ?

  • Gilla 2
Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
3 minuter sedan, SGK sade:

När jag ska handla står det nästan alltid cr fr på min handlingslista och jag köper alltid den som är 34%, inga lättprodukter här inte ?

Du menar CF, 34%?

Iallafall så är det ingen "Yougert", det är en annan form av syrad grädde/mejerier!

Fetthalten är bra för övrigt, men det är fortfarande ett matlagningstillbehör..  inget man skall leva utav.. iallafall inte som vuxen!

  • Haha 1
  • Förvirrad 1
Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gäst
Svara i detta ämne...

×   Du har klistrat in innehåll med formatering.   Ta bort formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Skapa nytt...