lelleleo Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 Testar 0-kolhydrat en tid. Altså 0 grönsaker... Bara kött,fläsk, bacon, smör, grädde, fet ost, fisk (fet), egg...och höll på at skriva osv osv.. Men det är det som är så jobbigt. Komma på/variera över detta tema. Det blir tråkigt i längden. Är också lite rädd för för mycke ägg pga protein. Behöver lite tipps på kolhyfratfritt käk.... Försöker sätta upp en 14 dagars meny, som man kan vända och börja om på. Behöver så pass stor variasjon för att inte gå less. L Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
copecca Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 Det är nog svårt om inte omöjligt hålla till sig till absolut 0 kolhydrater, redan att ta till lite grädde förstör ju hela iden där, men förstår vad du menar.. Själv ska jag idag slänga i ugnen den sista av de egen fångade regnbåge från frysen... till det gör jag äggsås i grädde eller smetana. Enkelt och fett och inte så många kolhydrater i det hela. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johanna07 Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 Tips angående omelett/ägg om man vill höja fettdelen och sänka proteinet lite: gör omelett på 1 ägg plus två äggulor. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommy Runesson Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 Grädde innehåller massor av kolhydrater i ett "nollperspektiv"... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.