Jump to content

Forumet fyller år!


Recommended Posts

celebrate-1835387_1920

Hipp, hipp hurra för forumet som fyller sex år! I december 2012 drogs Kostdoktorns forum igång. Många anmälde sig genast och flera veteraner hör fortfarande till den trogna skara som besöker och kommenterar regelbundet, vissa varje dag. Hit hör också flera av moderatorerna som Kjell Granelli, Syster, Peter B och även undertecknad. Besökarna har kommit och gått under åren, men vi är oerhört glada över alla stammisar som delar med sig av sin kunskap och sina erfarenheter. Det är ni som gör forumet till den trevliga plats den är! Tusen tack, ni vet vilka ni är.

Ambitionen med forumet är att tillhandahålla ett vardagsrum med en varm och vänlig atmosfär, där man kan ställa de frågor man vill och bli trevligt bemött. De allra, allra flesta dagar fungerar det också precis så. GOD JUL och GOTT NYTT ÅR till nyanlända, stammisar, veteraner, gamla i gården, gästbesökare och alla andra som hittar till forumet!

Blir du också nyfiken på hur du kan förbättra din hälsa, gå ner i vikt eller kanske hjälpa andra? Här är tre av veckans heta diskussioner på Diet Doctors forum. Gratis och öppet för alla, varmt välkommen!

 • Tarmparty?
  DRAKULLA har snöat in på tarmflora och fermenterar allt möjligt med liv och lust. Ibland smakar det alkohol om fermenterade frukter. Pågår det ett häftigt tarmparty där inne, tro?
 • Trötthet!
  Yvonne och hennes man har blivit så trötta på sista tiden, in i märgen trötta. Någon som känner igen sig eller tror sig veta vad det kan bero på? Kan för stor mängd protein resultera i trötthet?
 • Styrketräning och kolhydrater
  Karsten ruskar liv i sin egen gamla tråd om styrketräning och kolhydrater. Hur mycket kolhydrater behöver man äta för att få de resultat man vill? Välkommen till en tråd som fortfarande är aktuell!

Kom igång

Stor guide: Kom igång med LCHF – en tvåveckorsutmaning

Mer

Inlägget Forumet fyller år! dök först upp på Diet Doctor.

Visa hela artikeln

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
 • Create New...