Jump to content

Har startat en blogg


AGF

Recommended Posts

Nu har jag startat en blogg. Hoppas att den ska kunna hjälpa mig att hålla mig till LCHF, som jag har valt som ett alternativ till strålbehandling mot eventuella återfall av cancer (bakgrunden finns i första bloggposten). Jag kommer att lägga en hel del av mina recept i bloggen, och också berätta hur det går, hur det känns, vad kontrollerna hos läkaren visar, vad kompisarna säger etc.  Bloggen finns här:

 

  • Like 6
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Hej AGF

De enda intressanta cancerterapierna som jag ser det är de som utgår från Thomas Seyfrieds forskning, eftersom han är den enda som har en vetenskaplig förankring i det han hävdar.

Han har bl.a. med ett kontrollerat experiment visat att cancer omöjligt kan vara en genetisk åkomma (det som all konventionell behandling utgår från).

Och han har på senare tid tagit bladet från munnen och säger i klarspråk hur kontraproduktiv konventionell behandling är. Den förvärrar i själva verket cancern och ökar lidande och dödlighet.

Edit: Jag tycker också Simoncinis behandling med bikarbonat låter intressant och rimmar väl med Seyfrieds forskning. De mitokondrella skador som Seyfried visat gör en cell cancerös beror sannolikt på svampinfektion, och då är det naturligtvis effektivt att behandla den infektionen.

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...