Recommended Posts

Tja ... men varför inte byta ut rapsoljan mot olivolja, och vinägern mot ofiltrerad äppelcidervinäger? Eller gör en smaskig coleslaw med vitkål, majonnäs och pumpakärnor istället. 🙂

  • Gilla 3
  • Tack! 1

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Jag var inte heller så förtjust i olivolja eftersom det smakar oliver... 😝 

Men om man väljer mildare olivoljor så vänjer man sig. Snart kan jag tänka mig att smaka på oliver igen 🙂 

  • Gilla 1
  • Tack! 1

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
4 timmar sedan, Karin Timvik sade:

Gissar att rapsolja inte är bästa alternativet. Är inte så förtjust i olivolja ;-(.   Får bli en colslaw

Köp Olivolja som det står Fruttato på, den är mild och passar till sallader.

https://www.google.com/search?q=fruttato&rlz=1C1CHMO_svSE573SE573&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=2ahUKEwi4v576xt7fAhXBAmMBHf_UB8kQsAR6BAgAEAE&biw=1366&bih=626

  • Gilla 2

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu