Jump to content

vv vs lchf


vättern2013

Recommended Posts

Är en man som har lätt att lägga på mig ett par extra kilon under vintern. På sommaren brukar det rasa ner ett par kilo då jag springer regelbundet. Förra julen var jag uppe på 88 kilo och 105cm runt magen och bestämde mig för gå med vv online. Det gick sådär bra då det inte fanns någon app för andoid och registera allt på hemsidan var lite för omständligt. Lyckades gå ner till 80 genom ha koll på maten och rejält med motion. Men sötsuget finns där och på lunchen slank det lätt ner snickers och choklad. Var även grymt hungrig på kvällen och ett par kvällsmackor blev det ofta. Efter sommaren så sa jag upp vv. Det funkar inte för mig. Läste på nätet om LCHF och beslöt i september att ge det en chans fram till jul. Efter ett par dagars omställningsbesvär med svettningar, lätt yrsel så kom kicken. Sötsuget helt borta, kan gå förbi godishyllorna utan köpa något.

När väl sötsuget var under kontroll så började vikten att rasa med 1kg i veckan. Magen blev också mycket bättre och inte svullen och gasig. Inga mellanmål och äter mig mätt på vanlig mat, bara bytt ut potatis, pasta, ris mot grönsaker. Idag ligger jag runt 70kg och 91cm runt magen. Ska köra vätternrundan för första gången och räknar med vara fettdriven istället för kolhydratladdad!

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Viktväktarna och Xtravaganza är inget att ha. I min mening lurar de folk på pengar. Lösningen finns ju i din egen matbutik. Kostar inget extra att köra LCHF. Har dessutom hört om flera fall hos tex V.v där folk gett upp pga att det inte funkar. Resultatet blir dåligt och pengar kastade i sjön..... :(

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...