Jump to content

Spanskt medlemskap!


Recommended Posts

celebration-balloons

Nu har vi lanserat medlemskap på vår spanska sajt! Läs vidare eller klicka på knappen nedan för att komma till spanska Diet Doctor!

Ta en titt på vårt spanska medlemskap!

Det har varit på gång länge, uppgiften har varit gigantisk men nu är vi äntligen i mål.Spanskt medlemskap lanserades under gårdagen och det är så spännande! Det är viktigt för oss att nå ännu fler människor, över hela världen, för att sprida budskapet om de omvälvande effekter på hälsan som LCHF kan ha. Nu kommer även våra spanska användare att ha möjligheten att ta del av exklusivt medlemsmaterial.

Våra spansktalande medlemmar kommer att få tillgång till veckomenyer och de kan använda det populära planeringsverktyget för att skapa egna menyer. Allt på spanska. Många av våra videor från den engelska sajten finns nu med spansk undertext i det spanska videoarkivet och det finns till och med spanskt originalmaterial som vi spelade in under en resa till Santiago, Chile.

Spanska Diet Doctor växer supersnabbt och det är alltså hög tid för det här steget. Och du, om du har ett medlemskap på engelska eller svenska Diet Doctor har du tillgång även till det spanska sajten! Oavsett om du är spansktalande eller kanske läser spanska och vill ha ett roligt sätt att träna språket, ta en titt här. Du använder dina vanliga inloggningsuppgifter och sen är det bara att ta del av materialet! Om du anmäler dig via den spanska sajten kommer du också att ha tillgång till övriga språk.

Första månaden är gratis och vi har ingen bindningstid, du säger upp dig med en knapptryckning precis när du vill. Välkommen att testa vårt medlemskap!

Ett stort tack till alla mina medarbetare på Diet Doctor som har bidragit till att det här kan ske, speciellt Alejandro (superöversättare), Fredo (spansk videoninja) och Erik (IT-superhjälte).

Vi har arbetat hårt för att komma hit och vi är så förväntansfulla inför framtiden! Om du har vänner eller familj som skulle ha nytta av våra fantastiska medlemsförmåner på spanska, tipsa gärna!

Anmäl dig till spanskt medlemskap (första månaden gratis)

Logga in på spanska (för dig som redan är medlem)

Mer om Diet Doctor

Om Diet Doctor

Team Diet Doctor

Jobba på Diet Doctor (vi anställer just nu)

Tidigare

Spännande tider för Diet Doctor!

Diet Doctor fortsätter att slå rekord!

Medlemskap

Prova en månad gratis

Inlägget Spanskt medlemskap! dök först upp på Diet Doctor.

Visa hela artikeln

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...