Birgitta Höglund Posted March 21, 2019 Share Posted March 21, 2019 Du kanske läst de senaste larmen om att ägg inte skulle vara hälsosamt? Efter 10 år med LCHF och oräkneliga mängder ägg mår jag bättre än på många år, så jag tar det larmet med en stor nypa salt. (Som en del också påstår är onyttigt... )Jag delade därför ett äggbröd på bloggen igår, ett proteinrikt bröd med rejäl sälta, för oss som inte tror på allt vi läser Det här brödet är verkligen LCHF-vänligt, räknade ut att det innehåller 18E% protein, 79 E% fett, 2 E% kolhydrater och 1 E% fibrer. Prova det gärna smörstekt eller till varma mackor på vårens och sommarens skogsutflykter https://birgittahoglundsmat.wordpress.com/2019/03/20/formfranska-lchf/ 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erik 2 Posted March 21, 2019 Share Posted March 21, 2019 Några kommentarer. https://annikadahlqvist.com/2019/03/20/agg-kolesterol-och-hjartkarlsjukdom/ http://www.zoeharcombe.com/2019/03/eggs-cholesterol-cvd/ 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.