Birgitta Höglund

Ska vi vara rädda för ägg?

Recommended Posts

Du kanske läst de senaste larmen om att ägg inte skulle vara hälsosamt?

Efter 10 år med LCHF och oräkneliga mängder ägg mår jag bättre än på många år, så jag tar det larmet med en stor nypa salt. (Som en del också påstår är onyttigt... )
Jag delade därför ett äggbröd på bloggen igår, ett proteinrikt bröd med rejäl sälta, för oss som inte tror på allt vi läser ;) 

Det här brödet är verkligen LCHF-vänligt, räknade ut att det innehåller 18E% protein, 79 E% fett, 2 E% kolhydrater och 1 E% fibrer.

Prova det gärna smörstekt eller till varma mackor på vårens och sommarens skogsutflykter :)
 

https://birgittahoglundsmat.wordpress.com/2019/03/20/formfranska-lchf/

  • Gilla 5

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gäst
Svara i detta ämne...

×   Du har klistrat in innehåll med formatering.   Ta bort formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.