Jump to content

Partiet De Fria


Rickard

Recommended Posts

Partiet De Frias Officiella Partiprogram
 

http://www.defria.se/vår-politik-15491254
 

 

"Vi vill att staten startar medicinsk forskning"
 

Med det menar vi att de stora läkemedelsbolagen är mera intresserade i att få fram symtomlindring än rena botemedel eftersom de tjänar mest på symtomlindring. Dessutom vill de inte forska kring ämnen som de inte kan få patent på. Därför behöver vi en egen forskning utan vinstintressen som styr forskningen utan som har folkets bästa för ögonen. De botande läkemedlen kan sedan bli exportvaror eftersom de stora läkemedelsbolagen styr forskningen världen över. Vi blir ganska ensamma om att ta fram botemedel.

 

"Vi vill låta patienten själv välja behandlingsmetod och att Försäkringskassan inte ska diskriminera någon utan ge full ersättning oavsett metod"
 

Med det menar vi att det finns många alternativbehandlingar och staten ska inte styra vilka metoder som ska användas vid behandling av sjukdomar. Det ska endast patienten och läkaren avgöra. Utan inblandning och styrning.

 

"Vi vill testa alla vacciner i egen regi först innan de får användas i Sverige"
 

Med det menar vi att det framkommit så många skandaler på sistone att vi inte längre har förtroende för läkemedelsbolagen. De tycks mest vara ute efter att tjäna pengar utan att bry sig om folks hälsa. Det vill vi åtgärda genom att dels göra egna tester av vacciner, dels höja ersättningar för de som skadats av läkemedel och dels införa personligt ansvar för de anställda i läkemedelsbolagen.
 

"Vi vill att Livsmedelsverket för en ny inriktning baserat på kunskap och forskning, inte tyckanden"
 

Livsmedelsverket ska ägna sig åt livsmedelsfrågor i konsumenternas intresse och arbeta aktivt för säkra livsmedel, redlighet i livsmedelshanteringen men inte lägga sig i folks matvanor. Livsmedelsverket ska utöva offentlig livsmedelskontroll och bedriva undersökningar om livsmedel. Inget annat.
 

"Vi vill göra Sverige till en GMO-fri zon genom att stoppa all import och brukande av GMO"
 

Med det menar vi att all mat kommer att vara 100 % GMO-fri. Det kommer inte att få säljas mat som innehåller ens det minsta andel GMO, att inget djurfoder ska få innehålla ens den mista andel GMO, att inga genmanipulerade växter ska få odlas utomhus. Att inga genmanipulerade växter eller djur ska få importeras eller sälja inom rikets gränser. Försök på möss visade att mössen fick tumörer redan efter några månader av genmanipulerad mat. Ändå får den säljas! Effekterna på människor vet vi inte och det kan ta 50 – 70 år innan vi vet det! Svenskar ska inte vara försökskaniner i detta experiment.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...