Jump to content

Könsdysfori störst bland flickor, ökar kraftigt


Erik 2

Recommended Posts

Den här nyheten är oroande. https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=7406385  Citat nedan.  https://www.socialstyrelsen.se/globalassets/sharepoint-dokument/artikelkatalog/ovrigt/2020-2-6600.pdf

Kan det ha att göra med den ökande mängden xenoöstrogener, hormonstörande ämnen, i vår miljö och i vår kost. Kan det drabba flickor genom att blockera deras östrogenreceptorer så att det riktiga östrogenet inte får fäste (östrogen-effekten uteblir) med påföljande hormonell obalans till fördel för testosteron? Det finns teorier och viss forskning kring att fytoöstrogener (från växter) kan vara växternas försvar mot de som äter växter genom att påverka fertiliteten hos växtätarna negativt och därmed skydda sin växtarts överlevnad.

”Fytoöstrogener är växtämnen som liknar kroppens eget östrogen. Fytoöstrogener finns bland annat i alla sojaprodukter, fullkornsbröd av råg, linfrön, linfröolja, bönor, jordnötter och solrosfrön.”

“Xenoestrogens are a type of xenohormone that imitates estrogen. They can be either synthetic or natural chemical compounds. Synthetic xenoestrogens include some widely used industrial compounds, such as PCBs, BPA, and phthalates, which have estrogenic effects on a living organism even though they differ chemically from the estrogenic substances produced internally by the endocrine system of any organism.”

Vad för slags framtid kommer mänskligheten att få när flickor drabbas av könsdysfori och pojkar av autism?

"Lavinartad ökning av könsdysfori hos flickor

Uppdaterat kl 12.21 Publicerat kl 11.06

Autism, depression och ångestsjukdomar är vanligt bland dem som diagnostiserats med könsdysfori. Det visar en ny rapport från Socialstyrelsen.

Kartläggningen visar att de som inte är bekväma med det kön de fötts in i också ofta diagnostiseras med psykiatriska diagnoser. Vanligt är autism, ångest och depression. Detta gäller särskilt unga som fötts som flickor. Socialstyrelsens kartläggning visar också att självskadebeteende är vanligare liksom risken att dö i självmord.

Sedan millennieskiftet har allt fler diagnostiserats med könsdysfori. Och det gäller i synnerhet barn som föds som flickor. Ökningen landar på hela 1500 procent sedan 2008 för flickor i åldern 13 till 17. Vad den här ökningen beror på förtäljer inte Socialstyrelsens utredning.

2018 hade 6 promille eller knappt 6000 personer i Sverige en könsdysforidiagnos.

Naila Saleem"

 

https://en.wikipedia.org/wiki/Xenoestrogen

https://sv.wikipedia.org/wiki/Xenoöstrogen

https://en.wikipedia.org/wiki/Phytoestrogen

https://sv.wikipedia.org/wiki/Fytoöstrogen

https://sv.wikipedia.org/wiki/Hormonstörande_ämne

  • Like 2
  • Sad 2
Link to comment
Share on other sites

 

Kan nämna i sammanhanget att många barn födda efter 1997 har nu konstaterats ha uppenbara problem att skaffa egna barn på naturlig väg. Året innan hade wifi-revolutionen gjort sitt intåg i många av våra bostäder, och spädbarnen utsattes nu för digitalmodulerad bärvåg som i djurförsök gett dna skador och infertilitet. 

Man ska komma ihåg att ledande namn i branschen som Steve Jobs, Frank Clegg och Bill Gates aldrig lät sina barn komma ens i närheten av wifi, mobiltelefoner eller ett trådlöst babylarm då dom visste att det skadade barnens dna och gjorde dom infertila.

Är ni rädda om era barns framtid så stäng av mobiler och wifi. Kräv även att närliggande grannar stänger av sina wifi, även om det så måste ske hårdhänt.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Jag tror inte jättemycket på de här strålningsteorierna ... har du någon bra statistik som visar det här jättehoppet i problem med att föda barn för 97:or jämfört med 96:or?

... personligen tror jag att det är maten och sockret som ligger bakom det mesta av våra metabola problem antagligen i viss kombination med miljögifter ... om strålning påverkar skulle jag gissa att det är på marginalen (men å andra sidan är jag inte jätteinsatt i detta.  )

(Vad gäller Jobs och Gates och många andra i Silicon är det inte skärmtiden de är oroliga för? och vem är inte det?  😉 )

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

14 minuter sedan, Peter B sade:

Jag tror inte jättemycket på de här strålningsteorierna

En skeptiker är alltid en skeptiker, då kan inte ens de bästa bevisen ge annat synsätt.  Strålskyddsstiftelsen har mycket information om forskningsläget. Sen finns emf-portal.de som innehåller över 20 000 studier om biologisk påverkan. Bevis finns alltså i uppsjö, det handlar bara om man orkar bry sej...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1 timme sedan, Ekner sade:

bara om man orkar bry sej...

Jag är övertygad om att strålning måste ha någon form av påverkan på cellvävnad (solstrålning är ett bra exempel... ) ... men den relevanta frågan är väl om wifi-strålning har en  patologisk påverkan på stora befolkningpopulationer i verkliga miljöer?

Sen så har jag också lärt mig att även om man är skeptisk så ska man inte helt avfärda påståenden speciellt om man inte orkar sätta sig in i frågan....tyvärr är varje enskild frågeställning ofta så oerhört mycket mer komplicerad än man från början tror. ;)

 

 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

29 minuter sedan, Cleppa sade:

är inte Strålskyddsstiftelsen en lobbygrupp mot strålning

Sommaren 2009 ändrade strålskyddsmyndigheten (SSM) inriktning på sin verksamhet och skyddade därefter industrin. Strålskyddsstiftelsen tog då över bollen efter SSM och fortsätter sin verksamhet i samma anda som SSM's tidigare arbete.

Skillnaden är att SSM skyddar industrin och strålskyddsstiftelsen skyddar befolkningen

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...