Cleppa Posted April 28, 2020 Share Posted April 28, 2020 Tänkte roa er med en liten film och bilder på min matlagning idag som gick sådär... men siten tillåter bara så små bifogade filer att det inte gick... Varför så hård begränsning? @Peter B 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter B Posted April 28, 2020 Share Posted April 28, 2020 Det finns relativt lite diskutrymme tillgängligt för forumet därför är det ganska begränsat per medlem. Men det finns några medlemmar som har bett om mer och för dem har vi skapat en grupp som heter plusdata-medlem. Du tillhör nu den gruppen. Så nu väntar vi med spänning på filmerna. Naket är tillåtet på forumet. 1 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Cleppa Posted April 29, 2020 Author Popular Post Share Posted April 29, 2020 Jag har försökt lära mig laga mat på gamla dar... och delvis lyckats, Har ett antal favoriter jag kan laga som dessutom blir ganska goda.såsom Chili con Carne, Flygande Jakob, kålpudding mm. Men igår skulle jag försöka göra Chaffles och det gick sådär... Var dock fullt påklädd! VID_20200428_125558.mp4 3 12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MariaF Posted April 29, 2020 Share Posted April 29, 2020 Gôtt! Då vet man att man ALDRIG ska ge sig på det!! 4 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cleppa Posted April 29, 2020 Author Share Posted April 29, 2020 Jag har fått förslaget att jag använde för lite smör innan jag la dit smeten och därav resultatet.... Någon annan som vet om det stämmer eller om det är något annat fel? 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krippagon Posted April 29, 2020 Share Posted April 29, 2020 Cleppa. kul att se dina bilder. Tänkte att jag skulle testa detta också....men jag misslyckas nog som du gör. Men Ibland är det bra att misslyckas och tackar för att du vågar visa att vi kan misslyckas. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tr0llet Posted April 30, 2020 Share Posted April 30, 2020 On 2020-04-28 at 23:12, Peter B sade: Det finns relativt lite diskutrymme tillgängligt för forumet därför är det ganska begränsat per medlem. Men det finns några medlemmar som har bett om mer och för dem har vi skapat en grupp som heter plusdata-medlem. Du tillhör nu den gruppen. Så nu väntar vi med spänning på filmerna. Naket är tillåtet på forumet. Förlåt @Cleppa att jag hoppar in här med den här OT-frågan. Kostar det att bli sån medlem? För ifall det är gratis behöver jag absolut ett sånt medlemskap 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cleppa Posted April 30, 2020 Author Share Posted April 30, 2020 1 minut sedan, Tr0llet sade: Förlåt @Cleppa att jag hoppar in här med den här OT-frågan. Kostar det att bli sån medlem? För ifall det är gratis behöver jag absolut ett sånt medlemskap Inget att be om ursäkt för... Forumtrådar tenderar att leva sitt eget liv.... 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tr0llet Posted April 30, 2020 Share Posted April 30, 2020 Och våfflan ser alltså SMARRIG ut, btw. 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cleppa Posted April 30, 2020 Author Share Posted April 30, 2020 31 minuter sedan, Tr0llet sade: ch våfflan ser alltså SMARRIG ut, btw. Det jag lyckades skrapa av var riktigt gott , dock inte värt 2 timmars rengöring Ska dock ge det en chans till så småningom. 5 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter B Posted April 30, 2020 Share Posted April 30, 2020 @Tr0llet Du är också Plusdatamedlem nu. 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Sara_W Posted May 1, 2020 Popular Post Share Posted May 1, 2020 Been there - done that… tog ett tag innan jag vågade mig på det igen efter rengöringen av våffeljärnet. Mindre smet och längre gräddningstid var receptet för att få det att funka + rätt mycket smör i järnet. 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cleppa Posted May 1, 2020 Author Share Posted May 1, 2020 8 timmar sedan, Sara_W sade: Been there - done that… tog ett tag innan jag vågade mig på det igen efter rengöringen av våffeljärnet. Mindre smet och längre gräddningstid var receptet för att få det att funka + rätt mycket smör i järnet. Tack för tipset! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zepp Posted May 3, 2020 Share Posted May 3, 2020 Nästan allt blir oftast bättre med rejält med smör! 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.