Jump to content

Sprid LCHF


italjano

Recommended Posts

Nu har jag fått 3 st på mitt jobb at börja med LCHF :) Tänk om alla kunde påverka 3 st va fort de skulle gå då att få detta mer "rumsrent"

En kul bonus är att lyssna lite på de som inte håller med hur de resonerar haha :) En sa idag att hans läkare hade varnat honom att LCHF kunde ge högt blodsocker HAHAHAHA de var tamej fan de dummaste jag har hört !! Är denna kost så okänd att en läkare kan ge så felaktig information så borde han ha knipt helt och hållet. Jag frågade han igen om han hade fattat fel men de hade han inte gjort.

 

Helt sjuk!

 

//A

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Jag tror det mognar fram på något vis. Jag försöker låta bli att predika om det, men nämner hur jag äter om frågan kommer upp, nämner att suget går över och att jag inte har någon karaktär att tala om, försöker säga emot när folk pratar kost och kropp och har fel, säger till folk som suckar över alla krämpor "många har blivit bättre när de provat lchf" men tjatar aldrig, börjar så smått inse att jag ska undvika "ja jag tror inte på det där, jag tror man ska äta allt"-diskussionerna för de tror inte på mig i vilket fall. Men jag märker ju att fler och fler kommer och frågar och är intresserade efter ett tag

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...