Gå till innehåll

Recommended Posts

7 timmar sedan, Anita Rosander sade:

Vad kan man ha istället för grön pesto? Jag klarar inte av smaken av basilika.

Jag är inte heller speciellt förtjust i Pesto!

Du har redan fått förslag, du får ett till av mig dvs persiljepesto!

Dvs om du varken gillar basilika eller Pesto.. skippa det!

Dvs vad jag förstår så är "Pesto" en gucka, med vanligtvis Basilika.. eller andra gröna blad ihop med olivolja och pinjenötter.. det är mest troligt ett sätt att bevara näringen i gröna blad fram tills vintern iallafall!

Kolla om det går att göra med maskrosblad/brännäslor/rödbetsblast!

Dvs du kan utan vidare byta ut peston mot Tapenade, det gillar jag mycket bättre.. jättegott!

 

  • Gilla 2
Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gäst
Svara i detta ämne...

×   Du har klistrat in innehåll med formatering.   Ta bort formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Skapa nytt...