Jump to content

LCHF-effekter på bred front enligt Sarah Hallberg


Nils Engström

Recommended Posts

Flertalet forummedlemmar har naturligtvis sett den äkta entusiasmen som Sarah Hallberg (Virta) utstrålar vid sina framträdanden. Den som missat henne kan ta skadan igen, genom nedan refererade video, i vilken hon bl.a. stolt visar upp följande utdrag ur sin forskning. Utöver de strålande effekterna på diabetes 2 genom den kost av LCHF-typ som hon förordar, visar sig de positiva effekterna samtidigt ha bred effekt på andra väsentliga fysiologiska områden. Man kan förstå att läkemedelsföretagen tillsammans med livsmedelsindustrin knappast har intresse av att stödja strävanden i riktning LCHF - en inriktning som i ett enda drag sparkar undan behovet av rader av läkemedel och därmed stora intäkter.

Sarah Hallberg.jpg

Sarah Hallberg påpekar att diabetes 2-epidemin nått sådana gränser att numera 50% av befolkningen i USA drabbats av diabetes eller prediabetes. Som de flesta vet utgör diabetes grunden för flertalet kultursjukdomar med stora kostnader som följd. Hon frågar sig hur politikerna skulle ha resonerat om problemet hade rört en smitta med samma spridningsdata som diabetes 2? Svaret har vi fått under pandemin (videon spelades in kort före Covid-19 pandemin).

https://www.youtube.com/watch?v=Q_6dKfHApC0

Man kan också fråga sig hur läkemedelsföretagen skulle resonerat, om de hade tillgång till ett enstaka läkemedel med för kroppen sådan livgivande, sjukdomsbefriande förmåga på en lång rad områden som rätt kost kan ge.

Fortfarande kvarstår frågan, varför de 40 miljoner människor som årligen dör genom den metabola pandemins verkningar inte påverkar politikerna det minsta. Anser man att olika dödsorsaker har olika värden - ger olika lidanden.  Kan det vara så att Läkemedelsindustrins pekunjära intressen överväger i samband med vaccinförsäljning och att diabetesepidemin samtidigt säkrar en stor andel lagom sjuka människor som livstids läkemedelsköpare? 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...