Kahavia Posted March 13, 2021 Share Posted March 13, 2021 LCHF-pizzabotten med konsistens någorlunda likt vanlig pizzabotten gjord på vetemjöl. Finns det? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Birgitta Höglund Posted March 13, 2021 Share Posted March 13, 2021 Hej Kahavia. Min halloumipizza har blivit väldigt populär Halloumipizza 2 port 2 dl riven halloumi 1 ägg ½ dl grädde 2 msk pofiber Rör samman alla ingredienser till pizzadegen. Låt svälla i 10 minuter. Bred ut till två runda bottnar, ca 1 cm tjocka, på bakplåtspapper. Förgrädda på 250º i 10 minuter. De här bottnarna går bra att lösfrysa och ta fram eftersom och fylla med valfria pizzatillbehör. Vill du göra en större sats så går receptet fint att dubbla flera gånger. Du hittar fler på min blogg, skriv bara in pizza i sökrutan: https://birgittahoglundsmat.wordpress.com/ 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kahavia Posted March 13, 2021 Author Share Posted March 13, 2021 Tack Birgitta! Detta recept ska testas 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.