Gaia

Svullen fot utan anledning?

Recommended Posts

Undar om det finns någon med samma erfarenhet.

Sedan i natt har jag en svullen högerfot utan att jag tycker att det finns någon anledning. Böjde mig i störtlopps ställning i går kväll för att ta fram ngt ur frysen och det känndes lite konstigt i höger fotknöl. Tänkte inte mer på det men vaknade mitt i natten av att foten var svullen där och gjorde jätte ont. Det bör tilläggas att jag har gjort avsteg från lchf en tid (sammanlagt en vecka) då vi varit på dop i tyskland. blir spännande vad vårdcentralen säger i eftermiddag. Läste på nätet att man kan få en svullen led pga av för mkt kolhydrater ;) kanske det kanske... låt se vad de säger. känns som jag spelat fotboll och trampat snett..

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Det enda jag kommer att tänka på, om du inte har trampat snett eller överbelastat, är gikt, det sätter sig inte alltid i en tå utan kan sätta sig i större leder också .Fast det brukar oftast vara förenat med sjukdomskänsla  Blir spännande att höra vad dom sa på vårdcentralen.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Ska tillbaka i morgon och ta några prover. jag har tidigare haft problem med reaktiv artrit som gör att leder svullnar om jag äter ngt dåligt. inte kul... får svar i morgon. Foten känns bättre kunde cykla och gå på den idag..

  • Gilla 1

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Svar från doktorn. Inget hittat i blodprov eller spår av gikt :) Bäst man njuter av tiden som frisk. Man glömmer av det ibland. Vrickade nog bara till foten..

  • Gilla 1

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu