Jump to content

LCHF bröd.... (god och bra energifördelning)


Peter B
 Share

Recommended Posts

Hmmm...på sistone har jag blivit lite lat...så jag gör opsie-smet med några extra ägg och i den häller jag krossad mandel, lite bakpulver och fiberhusk....häller i mandelmjöl och lite grädde tills jag får önskad konsistens (ej alltför flytande). Breder ut det platt på bakplåtspapper, strör över riven ost och frön, trycker ner det försiktigt i smeten. in i ugnen ca 40 minuter ,150 grader. Skär sen upp "brödet" i rutor..typ så blir det. ;)

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...