Jump to content

Svensk livsmedelsforskning i Vetandets värld, så styrd....


Modesty
 Share

Recommended Posts

Lyssnat på det senaste upplagan av vetandets värld som ofta är ett bra program, men i dag hade Inger Björk (känd för att varna för mättat fett) från antidiabetic food centre i Lund fritt spelrum att prata om hur man det enskilda födoämnen minska den låggradiga inflammationen vid metabolt syndrom, t.ex. korn och anti-oxidantia. Tittade närmare på deras hemsida och förutom att de har partners inom livsmedelsindustrin vilket i  dag varken förvånar eller förbluffar och även om man har enstaka projekt som skulle kunna peka ut socker och andra kolhydrater som problemet, undrar man om dessa någonsin kommer att publiceras. hemsida

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...