Jump to content

Halmstad


Jäderås

Recommended Posts

  • Sushibaren Takenaka i centrum har en LCHF-rätt enligt deras fb, ej testad men verkar mycket god (23/4 -13) *Update: testat den och smaken var god, Men.... Misstänkt sockerinnehåll i soyamarinaden till biffen (?) Samt att de kanske har missat HF-biten i maträtten. Givetvis går det att få god men dyr sashimi. http://www.takenaka.se/

  • På lunchrestaurangen "Spis & Deli" går det fint att plocka ihop en bra LCHF-lunch. Har egenbakat LCHF bröd (13-08-08 / Maximilian). Känns som de tappat stinget de senaste?! (14-09-22) http://www.spisdeli.se/

"Konditori Regnbågen" har en egengjord glass som är sötad med stevia, för de som anser att stevia är ok (13-08-08 / Maximilian) http://www.konditoriregnbagen.nu/visa.lasso

"Gudagott kött o. charkdelikatesser" Insidan ser inte mycket ut för världen, men redigt gött o mört kött till försäljning. Hängmörat, Gräsbetat och ekologiskt kött från Mostorps gård mm . Billigt för att vara eko (tex entrecote ca 370 kr/kg) . http://www.gudagott.se/ 13-08-08. Update: (14-01-16) Handlar numer nästan allt mitt kött här.

"Wapnö - gårdssaluhall" http://wapno.se/gaardssaluhall/ Säljer bra gräsbetat kött (läs om deras miljökött på hemsidan). Gårdsbutiken ligger en bit utanför Halmstad men är väl värd ett besök om man vill ha kvalitékött och bra mejerier. Observera öppettider (14-01-30)

"Mostorps gårdsbutik" http://mostorpsgard.se/gardsbutik/ Säljer bra gräsbetat eko-kött. Besök är ett måste om man är i närheten av Halmstad (de ligger några mil utanför). Bra välfylld disk med chark och kött samt proffsiga biträden. Tips är att beställa i förväg vid högtider! Rimliga priser . Bisonsaffari på sommaren! :) (14-01-30)

"Ulvereds hjorthägn" - Helt klart värt ett besök om man vill få tag i mör hjortfilé och se söta djur. Finns kanske inget godare kött i världen -bryn långsamt i smör - smälter i munnen. Litet ställe som även har restaurang (jaktstil) på somrarna med grillkvällar mm. Kolla deras hemsida för mer info. 25 minuter med bil från Halmstad. http://www.ulvereds.se/ (14-08-01)

"Sund stark smart" En suverän liten eko-livsmedelsaffär med utpräglat hälsotänk i centrala halmstad. Har alla specialmjöler och annat jox en LCHF:are kan tänkas vilja ha även om de är stor fokus på rawfood och vegankost. De säljer även bra grönsaker och god kambuscha!. Här kommer jag hänga en hel del om butiken kommer gå runt! De ska visst köra lite runt-ikring verksamhet med yoga och annan livsstils-coaching....http://www.sundstarksmart.se/skafferiet-22216887 ://www.facebook.com/sundstarksmart?fref=ts (14-09-22) (Tyvärr konkurs)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

"Spis & Deli" Har ett egenbakat LCHF bröd. Mycket gott och varar länge.

 

"Konditori Regnbågen" har en egengjord glass som är sötad med stevia, för de som anser att stevia är ok.

 

Tack för tipsen! Jag la till dom i mitt inlägg så de blir samlat :) Vad är spis & delis bröd bakat på?

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Ett till Raw food ställe i stan! Raw Food Café. Kan vara väl värt att prova om man hastigt läser vad de har på menyn på deras facebook, mycket som kan klassas som lowcarb/paleo. Återkommer när det provats (se uppdatering högst upp)

 

Numer stängt...:(

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...