Jump to content

I USA botar Dale Bredesen Alzheimer. I


HelgeK

Recommended Posts

Alzheimer fonden är en fond av samma typ av fond, som läkemedelsbolagen bygger upp.Det är fonder som läkemedelsindustrin bygger upp för att minska kostnaderna för deras egen forskning. (Se Ralf Sundbergs böcker: Forskningsfusket,  och  Forskningsfusket fortsätter.)  Så de är inte allmänt intresserade av att bota  sjukdomar,utan de ägnar sig åt att samla in pengar till läkemedelsindustrins forskning. Se t. ex.: https://annikadahlqvist.com/2012/07/04/ar-hjart-lungfonden-emot-oberoende-forskning/. (Nästa år blev inte Lars Bern nominerade till fondens styrelse.)  

Det är samma med Alzheimer fonden. Den samlar in pengar till läkemedelsindustrins forskning. De är inte ett dugg intresserade av att Dale Bredesen redan utvecklat en teknik för att bota  Alzheimer. Dale Bredesen har gett ut två böcker. Den första finns på svenska: Slutet för Alzheimer. Den andra finns bara på engelska än,och heter.:  The First Survivors of Alzheimer's , och där berättar ett antal  patienter hur de har kommit tillbaka från Alzhimer. De finns också ett antal youtube videos, som man kan se gratis.: https://search.yahoo.com/search?ei=utf-8&fr=aaplw&p=Dale+Bredesen+youtube.  Det finns också artiklar på Pubmed. Se:  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/?term=Dale Bredesen

Men Alzheimer fonden är endast intresserad av att få fram något som ett läkemedelsbolag kan ta patent på. För då kan de få in väldigt mycket pengar. Dale Bredesens metod kan inte patenteras, och då är den inte intressant för läkemedelsbolagen.....      Men borde inte den skatte finansierade vården vara intresserad ??  Eller styrs den skattefinansierade vården av lobbyister från läkemedelsbolagen?

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Jag köpte Benboken, Per Aspenberg (prof. ortopedi, Linköping), och även den tog upp forskningsfusket. inns inte korrekta termer och ämnen nu men i princip gick det ut på att Istället för att pensla benändar med ett billigt ämne och skapa en snabb och enkel naturlig läkning så tjänas det mer pengar på titanskruvar. 
Cancerfonden skriver på sin hemsida att de delar ut pengar till projekt som "har en chans att lyckas". Samtliga projekt man kan se att de sponsrar är till läkemedelsindustrin. Inga studier på fasta, höga doser D-vitamin eller annat som kanske skulle kunna hjälpa.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...