Jump to content

Gratis reklam för läkemedels bolag i Expressen!


HelgeK

Recommended Posts

I Expressen  finns en artikel, som kan ses som gratis reklam för ett läkemedel mot Alzheimer. Botar medicinen Alzheim,er? Nej det gör den inte. Den har biverkningar. 12% fick hjärnsvulnad mot 2% i kontrollgruppen , så  "avgörande studie" som journalisten skriver presenteras inga belägg för. Så artikeln ser ut som betald reklam. Men det kan bero på att

Journalisten Aminna Manzoor är en känd VoF-sympatisör, hon känner Dan Larhammar, och hon är gift med en gammal Vof -veteran. Han var med och kämpade mot LCHF, när kritikerna kunde hävda, att man skulle dö i Hjärtinfarkt, om man åt LCHF. Idag vet de flesta att LCHF är en bra behandling mot Typ2 diabetes. VoF Påstod  att Annika Dahlqvist var årets förvillare.Men som skulle förtjäna en sådan titel var professor Dan Larhammar som var drivande bakom "utnämningen". Så det är inte konstigt att en jounalist med band till VoF skriver en     artikel , som skulle passa bättre som  betald reklam .Om VoF vore en seriös organisation hade de framfart en ursäkt till Dr Annika Dahlquist..  Men Dan Larhammar med band  till Socker-industrin och Swedish Nutrition foundation har återinträtt i VoFs  styrelse . Se:  https://www.vof.se/riksstyrelsen/  så Larhammar sitter väl med för att kunna rekrytera gratis arbetande till   industrikampanjer. Man kan jämföra Lannfelts medicin , som inte botar utan bara saktar ned förloppet lite grand(27 % sägs det)men slutet blir det samma, om man jämför det  med DR Dale E. Breddens metod. Bredesen forskade i 20 år inom läkemedelsindustrins forskaning, men han tappade tron på den forskningen, som letade efter EN medicin, när det var så många olika problem som kunde bidraga till utvecklingen av Alzheimer. När han hittat 37 olika faktorer som kunde bidra till utvecklingen av Alzheimer, så skrev han det som citerats mycket, "om man har 37 hål i taket. Varför skall man då bara laga ETT av dem?  I Dales andra bok berättar tidigare sjuka hur de kunnat återgå till arbete, eller efter tänkt sälja de egna företaget, så har han kommit tillbaka så mycket att han beslutat sig för att expandera verksamheten utomlands.Jag säger inte att Lannfelts forskning är värdelös, men om en patient  får välja mellan att sakta ned sjukdomsförloppet med 27%, eller bli frisk. med Dale Breddens metod så gissar jag att intresset vore stort för Dale Breddens  metod, så tvivlar jag inte på vad som skulle vara mest populärt. Metoden går inte att patentera(vad jag förstår),så om den svenska skatte finansierade vården skulle använda den metoden, så skulle det förmodligen kunna göras till en låg kostnad .  Så jag tycker det är beklagligt, att den skattefinansierade vården kan låta bli att göra något som skulle hjälpa så många patienter.

PS. den andra boken heter: The First Survivors of Alzheimers.   (How Patients Recovered  Life and Hope.   In Their Own  Words.) Det finns många intervjuer med Dale Bredesen på YouTube. Men han finns också på Pub med .  

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Den Svenska skattefinansierade vården skulle kunna bota Alzheimer, om de bara gjorde på samma sätt som Dale Bredesen gör.Metoden går inte att patentera ,så de kan göra det gratis!! Hur kan de missa det.? Att Alzheimer fonden inget gör är inte konstigt . För det är en av de här stiftelser som startades av läkemedelsindustrin för att finansiera läkemedelsindustrins forskning.  Alla kommer väl ihåg hur det gick för styrelse medlemmen i Hjärt-lungfondens styrelse. Han hade botat sin typ2 diabetes med LCHF, och han  föreslog att fonden skulle finansiera en studie om LCHF. Vad hände. Han blev inte omvald till styrelsen nästa årsmöte.Han hade glömt bort att dehär stiftelserna har startats för att bekosta läkemedelsindustrins forskning.De är inte skapade för att förbättra folkshälsan! Men den skatte finansierade vården skapades för att förbättra folkhälsan!

En av Dale Bredesen många bra videos som du kan se gratis.  :   

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...