Jump to content

Svensk sjukvård satsar på en farlig medicin.


HelgeK
 Share

Recommended Posts

Svensk sjukvård satsar på en farlig medicin. men inte på en effektiv och ofarlig Alzheimer behandling!

https://www.dagensmedicin.se/alla-nyheter/neurologi/dodsfall-kopplas-till-bioarctics-alzheimerlakemedel/https:

https://www.uu.se/nyheter/artikel/?id=19704&typ=artikel

En bättre behandling(Som borde testas  i Sverige(om vården är till för de sjuka, och inte till för läkemedelsbolagens vinster):https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34680464/

 

 

Link to comment
Share on other sites

10 timmar sedan, Jamtlandstjej sade:

Alzheimer definieras väl numera som diabetes typ 3?...🤔

Nej.Typ2 diabetes är en faktor som kan bidra till utvecklingen av Alzheimer.Men det finns många andra faktorer, som kan leda till utveckling av Alzheimer. Tex mögelgifter, fästingburna infektioner, tungmetaller m.m.. Dale Bredesen har hittat mer än 50 faktorer som ingår i Recode protokollet,så det är många faktorer som kan ingå i det som utvecklar  Alzheimer, och om man inte är medveten om det kan man misslyckas med att bota, och många som blivit bra av att följa recode protokollet har tagit bort någon "detalj", som de trott inte varit så viktig. Ett bra exempel är den mycket välutbildade läkaren vars hustru fått honom att börja följa recodeprotokollet. Men en dag. kom hon hem ,  så stod bilen på gatan med motorn igång och nyckeln i tändningslåset, och maken satt inne i huset och arbetade , och när hustrun påpekad sakernas tillstånd, så insåg han att han måste tagit bort något som var viktigt ! Så man måste vara klar på vad som är viktigt i den enskilda individens fall.        Det tas upp på ett bra sätt i videon i inlägget ovan så se den videon!!   Så ibland är sakerna inte så enkelt ,som man skulle kunna önska, och då gäller det att inse  hur sakerna tillstånd är. 

PS. Så att några velat kalla Alzheimer för typ 3diabetes beror nog på att Alzheimer inte är så enkelt som vissa velat tro.?   Så kanske är det så att det är ett funktionsmeidcinskt synsätt som borde användas oftare. Alltså, ibland är det flera faktorer som måste hanteras, för att ett problem måste kunna  lösas. Så läkemedelsindustrins synsätt, att hitta ett preparat som skall fixa en sjukdom , och medicinen måste gå att patentera.  Även det synsättet är delvis föråldrat. 

PS. PS Alzheimer har funnits länge , men det är först "nu" som Dale Bredesen lyckats bota det, och lyckats beskriva vad som ingår i Alzheimer.

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...